Masážny olej

Nela32

Mám veľmi dobrú skúsenosť s masážnymi olejmi nemeckej značky cosiMed, ktoré ponúka jeden z mála e-shopov www.wellea.sk. Skúšala som Wellness masážny olej citrusy, ktorý je na prírodnej báze. Veľmi príjemný a osviežujúci. Teraz mám doma masážny olej Neutral, ktorý je bez parfumu a konzervantov a je vhodný na všetky druhy masáži :) Čo je výhoda, že si ho môžete zmiešať s rôznymi esenciálnymi olejmi a vytvoriť si masážny olej s vôňou podľa vlastného výberu.

AdamKrt

Rozne su dobre a zalezi k akemu ucelu. Pouzivam univerzalny sportovy gel, chladivy ci hrejivy alebo upokojujuci gel, arnikovy olej, hroznovy olej, daju sa miesat oleje so silicami a mas nieco extra, pripadne s vytazkom z caju. Rozne druhy kupelov s penou, mineralizovany druhmi penivej soli. Masaz s telovym mliekom, alebo roznymi mastickami. Ale ako najoblubenejsi a najuniverzalnejsi pouzivam hroznovy olej.

levanderka

no ja pouzivam johnsons baby, fialovy na dobry spanok :D ukludnuje, ma prijemnu vonu :) nedrazdi a tym robim masaz hlavne priatelovi. kedze je pre deti tak nebude vadit ani ked sa dostane na imtimne partie :)