Áno alebo Nie

Príspevok v téme: Áno alebo Nie
erika8520

Ahojte, chcela by som poradiť mám už 21 a doteraz som sa s nikým nemilovala, chodím s priateľom už polroka, ale k ničomu väčšiemu nedošlo (on má 22 ale ešte tiež nemal vážny vzťah). Najhoršie je, že keď som s ním tak uvažujem, že či ho mám vôbec rada. A keď som s ním tak nič necítim proste žiadnu láska nič (neviem si to vysvetliť keď sme spolu ešte nechodili sa mi páčil) úplne to zo mňa opadlo. A prvý krát to chcem spraviť s človekom, ktorého budem ľúbiť... Mali ste aj vy takéto podobné pocity? Ďakujem

lienocka2

Ak ho nemiluješ, tak sa s ním radšej rozíď a to čím skôr. Sex bez lásky nie je to práve. Mala som viac sexuálnych partnerov. Ale pokiaľ som ku nim nič necítila, bolo to o ničom. Teraz som po prvý kráz zamilovaná a už to nie je len sex, ale milovanie. Ak necítiš k nemu lásku po pol roku, už asi ťažko sa to zmení. A to, že sa ti LEN páčil ešte nič neznamená. Veľa krát som s niekým začala chodiť, lebo sa mi páčil. A po istej dobe som už len rozmýšľala, ako to sním skončiť. Môj terajší vzťah bol zasa úplne opačný :-) Najskôr som sa do neho zaľúbila, začali sme spolu spávať a až neskôr sa do vyvynulo do vzťahu..

nyky20

No docela ta chápem. Ono to nejde aj ked to chceš za každú cenu. Tiež som nemala vážny vztah a ked som sa stretla s jedným chalanom ( pre mna dokonalým vo všetkom) jednoducho som s ním ostala lebo som si myslela že láska možno príde. Netrvalo to dlho raz naznačil kolko sme spolu ( asi to chcel o niečo posunut dalej) a vtedy som pochopila že to nechcem. Rozišla som sa s ním v dobrom ale myslím že doteraz nepochopil prečo.

Nepíšeš ako je na tom on ale predpokladám že on ta má rád tak by som mu neubližovala. Lebo čím viac to budeš oddalovat tým viac ublížiš sebe a hlavne jemu. : (

Dufam, že sa rozhodneš správne držím palce : o)

Antie333

Asi viem,ako sa citis,bola som na tom podobne a tahalo sa to asi rok.Dnes uz viem,ze nebolo fer byt s niekym,koho nemam rada len preto,aby som mu neublizila,mozno som mu tym ublizila este viac,pretoze som nebola uprimna voci nemu,ale ani voci sebe.Keby mozem vratit cas,urobim vsetko inak,ale uz sa to neda.Ta vycitka ked som odchadzala:"Len tak zahodis cely rok" nebola prijemna a uplne som si to uvedomovala.Je na tebe,ako sa rozhodnes,clovek sa ma poucit z vlastnych chyb,ja si vsak myslim,ze niekey je fajn poucit sa aj z druhych.Tak ti drzim palce :)

Rayenko

hmm mozno to je tak lepsie z mojich prvich lasok to bolo tak ze som lubil az za hrob neskor som pochopil ze vzdy jeden zradi a aj ked sa to da dat zas dohromady uz to dlho nevidrzi a teras to je tak ze sa bojim zalubit mam cajku som snov 5mesiacov ale mam ju len moc moc rat kebize sa rozideme tak sa stoho spametam rychlo
cize dost nadtim pouvazuj niekedy su vstahy bezlasky tym najlepsim riesenim pre niektore pary
a ked ho chces lubit zacni snim travit viacej casu a tak podobne dost to pomaha

Inner

stalo sa mi to raz... nebude to fungovat. Tiez som sa s nim nastastie nemilovala a som rada, ze som si to zvazila. Cloveka laka to skusit, hlavne ak citi, ze uz ma na to vek. Ale laska je laska a bez nej nemozno hovorit o nejakom milovani.

Priatelovi vysvetli, ze ho mas rada ako kamarata. Ak rozchod, tak radsej v dobrom. Ale tym, ze sa s nim budes milovat bez obojstrannej lasky, si len ublizis.

erika8520

preto, lebo si stále hovorím, že sa tá láska čo som k nemu cítila na začiatku vráti. A on je tak dobrý chalan, že by som mu nedokázala povedať, že je koniec.