Prečo sa ľudia lúbia a prečo sa potom rozchádzajú

Príspevok v téme: Prečo sa ľudia lúbia a prečo sa potom rozchádzajú
lauri-NA

V poslednej dobe sú okolo mna samé rozchody.Všetko to boli dlhoročné vzťahy,mala som pocit že silné.Dokonca poznám prípad ked sa rozišli po deviatich rokoch ...Rozmýšľam, prečo sa vlastne ľudia rozchádzajú.Ked s tým človekom prežijete určité obdobie,niečo pekné,vyznávate si lásku,lúbite sa,máte pocit že je to ten pravý. Tak prečo potom nastane často krát rozchod...
Ja som do svojej 20tky nemala žiadny vážnejší vzťah /iba raz som bola zalúbená ale to už je za mnou/ až do minulého leta kedy som sa zoznámila so svojim terajším priateľom ktorého veľmi lúbim ,všetko klape....A ja chcem,aby to takto bolo už stále.......Nechcem len ilúziu lásky, chcem niečo,čo bude navždy..

elsa5.5

lauri-NA,ľudia sa schádzajú a rozchádzajú,najviac tie prvé lásky čo začnú v 14 v 15 postupom času sa každý uberie iným smerom,alebo si nájdu niekoho iného,dalej sú tu nezhody medzi partnermi,ak ti tvoj priateľ vyhovuje tak to nerieš,istota nie je nikdy v ničom....

lost

ludska hlupost :)
(chcem viac, chyba mi toto, - existuju kmene, ktore maju vlastne jazyky a narecia, tam by sme toto slovne psojenie nenasli, to je zaujimave)

xy:)

to je taka otazka do vetra, podobna takej, ze preco ludia umieraju. predsa velmi dobre vieme, preco sa ludia rozchadzaju. a chyba je casto v ludoch, ktori su spociatku zalaskovani, nevidia chyby druheho a az potom vidia skutocne aky ten druhy je. ale poznam par, co to spolu taha uz od zs, a uz maju svoju vlastnu rodinu. je to velmi individualne. je taktiez dolezite, co druhy ocakava od vztahu, chce to vela tolerancie, dobrej nalady a pochopenia. co mna zaraza je fakt, ze uz ked sa ludia rozidu, su sa seba horsi ako psi, teda niektori, nie vsetci.

nathália08

som vydata 1,5,-po mesiaci ked som sa nastahovala k manželovi-už sa otáčal po iných ženach.
Tak mi teraz vysvetlite,-mám s ním niekam chodiť???a načo???máme ist tento rok dovolenku,a načo mam tam íst??zas sa pohádame-vraví,že ma miluje,ale jeho správanie tomu nenasvedčuje.
Spieva v súbore,mám tam chodiť??aj ked ho nezaujíma že som tam sama na jeho skúškach,ani si ma k sebe nepritúli,necítim,žeby som bola aj v spoločnosti jeho ženou-tak načo spolu tráviť čas.
Síce on chce aby som s ním chodila,ale ako mam tam ísť,ked nemám dobre spomienky,stale ma sklamal.

soffa

par dovodov sa na rozchod vzdy najde.napr.su lasky tie hned prve napr. v 15stich,ktore mozu vydrzat dlhsie,aj niekolko rokov,potom prichadza stereotyp,tuzba spoznam aj niekoho ineho,kedze bol prvy vo vsetkom,iny vztah inac klape..nie vzdy to tak moze dopadnut.lebo poznam aj take tie prve lasky na strednej,ktore vydrzali dodnes,ale na kazdom vztahu treba pracovat.potom dalsi dovod na rozchod je zvyk,jednoducho sa na vztahu nepracuje,par nikam nechodi,su len doma,ako manzelia po 30tich rokoch..tak potom niekto spozna, niekoho druheho a ak sa zalubi,vidi vsetko na tom druhom(nepoznanom)cloveku vsetko krajsie.,zaujimavejsie,dalsi faktor je ze clovek sa nechce ani tak rozizd aj ked toho druheho uz nemiluje,lebo sa boji ze uz v takom veku nikoho nenajde..takze dovody su rozdielne ako su aj ludia

Dennniska

Bohuzial, nic nie je vacne. O tom su, zial, rozchody a rozvody. Tiez by sa mi pacilo, aby bolo vsetko pekne ako z rozpravky. Je zla doma, ludi kazia peniaze, tuzba po zmene ci nejakom dobrodruzstve. Je pravda, ze zakladom je dovera, komunikacia a urcita miera slobody, ale ani to nie je vsetko. Cas vsetko meni..

jajka001_

nikdy nebudes mat istotu ze to bude navzdy. snazte sa aby vam bolo spolu dobre, vazte si jeden druheho, lubte sa, podporujte sa a nenechajte sa obalamutit lakadlami. bojujte za vas vztah.

angela85

treba sa o vsetkom rozpravat, a hlavne riesit problemy co vznikaju vo vasom vztahu, treba byt atraktivny (aspon sa o to snazit) jeden pre druheho. z casu na cas treba robit aj ustupky a robit veci ktore mozno teba nebavia ale jemu na tom zalezi atd... a verit v to ze budete mat krasny vztah navzdy, lebo ked teraz to zacnes vnimat v ciernych farbach tak rovno to zacne viest ku koncu