Crevna sprcha

burgi

Bol som na črevnej sprche. No môžem povedať, že to bolo naozaj veľmi príjemné. Cítil som sa po nej naozaj skvelo.

zuzan-ka

rectum-a
ahoj, ja túto metódu študujem už pár dní na internete a čítala som dosť diskusii kde si ju väčšinou len chválili a preto by som to aj ja budúci týždeň chcela vyskúšať. Len som sa dočítala, že potom je treba držať nejakú diétu mesiac približne. A tú som nikdy nenašla,vieš mi poradiť?

rectum-a

dobra tema, citala som kdesi, ze to pomaha pri psoriaze. Ma psoriazu, zatial taku malu -ale neskusala som to.
Skusila som ale ocistu criev vodou so solou, teda pije sa to po davkach a chodi sa casto na zachod az do casu, ked z vas ide uplne cista vooda. Znie to bizarne, je to presny postup a nesmie sa nic zanedbat. Je to nejaka indicka metoda. Skutocne po tejto ociste sa mi stav vyrazne zlesil na nejaky cas. Druhy krat som to neskusala. Chystam sa urobit si klystir doma, uz som si kupila k tomu nejake veci. Ono to samozrejme neprecisti creva uplne, ale len dolnu casr - rectum. preto ak mate s tym nejake practivke skusenosti, napiste.

delphia

BIOINŠTITÚT, s.r.o. · Hrnčiarska 20 · 040 01 Košice · Tel./fax: 055/62 552 07

ja by som ju nepodstupila, nakolko ide o nefyziologicky proces- ked sa do criev pumpuje voda v opacnom smere peristaltiky. a k tomu samozrejme vyplavia sa aj prospesne crevne kultury. ja som za cistenie criev sstravou- vlakniny, dodrziavat pitny rezim, pohyb, doplnky vyzivy

janci2

Jeden problem a spusta nazorov hlavnie ludi co to neskusili.
Ked si doteraz vidiel len h**** tak aj h**** tomu rozmumies.
Absolvoval som dva cykly plukania na hydro-colon. Vecina ludi keby vidiela na vlasne oci co sa vypaluvuje z tela urcite by zmenilo nazor na tuto problematiku.
Mozem to len kazdemu odporucat.