Brigada - ako si privyrobit?

Príspevok v téme: Brigada - ako si privyrobit?
Andy123

ahojte....nema niekto nejake ponuky na privyrobenie si alebo zarobenie?mam 17rokov,zarabam si ako mozem ale len tou jedinou pokladnickou,uz dlhsi cas mi prasiatko len tak stoji ,nepribera :( a setrim si 2 rok na poriadny notebook a treba mi tam aspon polovicu toho co mam....nemate nejake napady? samozrejme casnicka a pomocna ruka ma napadlo ,no ja som astmaticka a mam problem na cigaretovyy ci rozny pach kt.mi nerobi dobre ..:/som zuuuufaala :-(

AndreaL.

Ahoj! nesmúť, pretože určite máš šancunájsť si fajn brigádu, ktorou si môžeš popri škole zarobiť. Ja by somti radila poobzerať s apo rôznych portáloch akým je napríklad www.brigady.info a hľadať kým sa nezadarí. Chce to trpezlivosť ale verím,ž e to zvládneš! držím palce!

Zuzana322

Urcite mas sancu najst si nejaku brigadku! Porozhliadaj sa po okoli a ked tak napis alebo chod do nejakej pracovnej agentury a zaregistruj sa tam. budu ta mat v databaze a ak im pride ponuka vhodna pre teba, budu ta kontaktovat! skus pozriet napriklad sem: agenturaplus.sk

Andrej.D.

podľa mňa skús nejaké pomocné práce. v sklade/roznášanie letákov/venčenie psov/upratovanie a podobné. poobzeraj sa aj po rôznych portáloch, kde ponúkajú brigády! napríklad tu: www.brigady.info držím palce s hľadaním!

Alexander001

ahoj :) tu kebyže niekto chce je taka klikačka,nezarobiš vela hned ale za mesiac - dva uz su to pekne peniazky :ň staci len klikat na maily :) www.azetemail.sk

Azel

arman - áno, máš pravdu. Môže sa stať, že sa budeš snažiť za každú cenu získať ľudí, aj takých, ktorí nič nemajú a nebudeš myslieť na následky.

Nebezpečné je to hlavne u takých, ktorí sú dokonca na také veci trénovaní. Učia sa postupy a pritom ani netušia ich účel. A to je nebezpečné.

Ľudí, čo robia na RP by som charakterizoval podobne. A 1000 korún dostaneš preto, lebo sa treba viazať na 2 roky dopredu. Čo je fakt veľa. Preto je to riziko.

Ale viem o jednom projekte, kde sa netočia až také prachy a nie je to až tak nebezpečné -

www.goldenbiz.eu

Internetový obchod zháňa spotrebiteľov. K ničomu sa neviažete, môžete kedykoľvek skončiť, dostávate pravidelné provízie (ak sa darí) za získaných zákazníkov (za každý mesiac osobitne).

Problém je v tom, že obchod sa len rozbieha a zatiaľ je to v štádiu budovania. Treba sa zatiaľ snažiť získať viac ľudí a oni plánujú rozšíriť sortiment. Uvidíme, či z toho niečo bude.

Azel

Najprv by som chcel napísať - na ten revoluční příjem neklikajte, lebo to v SR zatiaľ nefunguje. Nemalo by to zmysel.

Aj ja som sa registroval a potom mi zrazu oznámili, že sa nedá nadviazať spolupráca, musíte byť z ČR.

arman

Daj si pozor, na takuto robotu.

"Za kazdeho clena ziskas 1000KC" moze ovladnut tvoju mysel. A poviem ti, ako to funguje v praxi. V praxi ju na 99% ludom ovladne. A medziludske vztahy sa zacnu rucat ako domcek z karat.

Azel

Skús napríklad toto:

www.revolucni-prijem.cz

Hľadáš, zháňaš ľudí pre tento projekt.

Môžeš to kľudne robiť cez internet. Nemusíš nikam chodiť ani nikomu nič vnucovať. Vkladáš inzerciu, príspevky, posielaš cez mail...

Za každého nového člena dostaneš províziu 1000 Kč. Myslím, že to stojí aspoň za zváženie.