Physiobust na rast prs

lulululu333

prosím vás baby, ktoré ste mali tie tabletky, akej boli konzistencie? lebo ja ich už mám, dobu spotreby majú do konca roka 2014 ale vyzerajú nejak čudne.... povedala by som, že obsah má byť sypký, ale nie je... skôr také zlepené...

Iv22

Halooo spamätajte sa čo tu rozprávate za to, že to vám nepomohlo alebo s tým máte minimálne skúsenosti sa vyjadrujete tak akoby to nemohlo pomôcť iným. Po prvé dobrala som to balenie už dávno a okrem toho, že bol výsledok zjavný a očakávaný aj zotrval a ešte len tak mimochodom tabletky musia byť povinne vyhotovené len z prírodných materiálov, nie sú vystavané na žiadnych umelých alebo hormonálnych preparátoch takže nijako organizmus nezaťažujú. Tak skúste nezavrhovať aj takéto možnosti a ja určite physiobust doporučujem.

emma2

Ako moze byt niekto dnes tak naivny a megayebnuty, ze vyhodi tolke peniaze na takyto primitivny podvod? Smutneee...

karolina.

Dievcata, prosim vas spamatajte sa uz..ziadne tabletky nepomozu ! mozno sa prsia trochu zvacsia ale po vysadeni sa vratia naspat na povodnu velkost..to snad nechcete brat tabletky cely zivot..?mozu nastat rozne zdravotne komplikacie..to nie je zart..

aj ja mam male prsia a mam 21..uz mi nenarastu, jedine pocas tehotenstva..proste sa zmierte s tym ze nie kazda moze mat velke prsia..majte sa rady take ake ste...kazda z nas je jedinecna! a ked sa to nejakemu chlapovi nepaci, tak ho nakopte do..

lienka176

Alenka.. a ako si brala tbl? Dávkovanie je 3 tbl za den - brala si ich vsetky naraz, alebo s odstupom par hodin - napr. rano, na obed a vecer? Vdaka za odpoved :)

alenka

babule ja som tomu neverila,vybrala som dve balenia a výsledok sa naozaj dostavil moje prsia sú pevnejšie a aj sa zvačšili,ja si objednávam dalšie balenie..

beta 2.

Peniaze vám nepošlu naspet,a ani prsia vám nenarastu! Ved z čoho by žili plasticky chirurgovia??Baby majte už rozum,nenalietajte takymto podvodnikom!!Ja som už raz spravila tu chybu,ale viacej už nebudem! Teraz na tom už iba sa smejem!:))