Activelle - aké máte skúsenosti, dobré aj zlé

drusilla

Ja ho beriem 3 rok,zo začiatku mi zabral,ale teraz mi znova začali návaly,neviete čo mám robiť?S mojim gynekologom nie je reč,tvrdí,že to mám brať ďalej.Pribrala som asi 2kg.

habika

Brala so activelle dva roky , Po roku nastali u mna tazke migreny zo zachvatmi, depresie , bolesti v prsnikoch, zihlavka a nekonecne traenie s kvasinkami. Po vysadeni som presla na Menomax a citim sa ovela lepsie. Bolesti v prsnikoch prestali okamzite , hlava je akasi lahsia.

Patulienka

Mám 52 a už 11 mesiacov neskutočne trpím silnými návalmi, nočným potením, depresiami a nervozitou. A to nehovorím o tom, že v noci bez tabletky na spanie nespím. Najhoršie je,k že som učiteľka a je to pre mňa o to trápnejšie, keď to na mňa príde v triede plnej puberťákov. Hormonálnu liečbu´som až doterz odmietala, vyskúšala som akupun, akupr,. rôzne prípravky z lekáren, výsledok žiadny. Pred týždňom som sa teda odhodlala ísť ku svojmu gynekológovi, ktorý ´mi zatiaľ predpísal activelle. Po abslovovanej mamografii a USG prsníkov vraj uvidí aký bude ďalší postup. Prosím vás, po akom čase užívania začne activelle konečne byť účinným, tak, že návaly a potenie prestanú? Zatiaľ po 1 týždni užívania žiadny výsledok nevidím,sńáď len že návaly sú o 20 % slabšie. Momentálne som na PN, nakoľko som už to všetko v škole psychicky nezvládala.

evi

Ja ich beriem už dlho a neviem si ich vynachvalit. Skusila som ich po rokoch vysadit a prejst na alternativne tabletky, ale to potenie, návaly a nespavost neprajem nikomu!! Brala som to asi 3 mesiace a slubovane zlepsenie ziadne, tak prechadzam na stary znamy Activelle...

HZ

Beru Activelle 3 měsíce a jsem náramně spokojena. Všechny potíže, které jsem měla zmizely a já se cítím, jako by mi bylo 20. Akorát se mi zdá, že mám větší chuť k jídlu.

dita...

Ja som to brala mesiac,potom som to vysadila po dohode s gynekológom.návaly tepla mi zmizli,cítila som sa lepšie,no začala som priberať na váhe.