Ako byt pritazlivou pre chlapca?

Príspevok v téme: Ako byt pritazlivou pre chlapca?
simculik

ahojte, ja mám 14 rokov, a viem že je to ešte asi málo, ale páči sa mi strašne jeden chalan. Je to najkrásnejší chalan na škole a ja som sa donho beznádejne zaľúbila, lenže on asi nie. Aj ked na diske sme spolu tancovali sladak, ale to moźno nic neznamena. Ako ho mam uputat, pritahovat? chcem sa mu pacit, ako?

simusaaaaas

Musiš sa mat rada a byt zo sebou spokojna..to pritahuje chlapov..pretoze ta energia čo vtedy ide zo ženy je magnet

Bubbbko124

Ked sa chcete zapacit chalanovi hlavne budte sama sebou nie ze pojdete napr. na liposukciu odstrihnete si poovicu vlasov len aby sa to jemu pacilo :D netreba si vsimat nazory druhych...Napr. ja som chodila normalne do skoly kratasy tricko a hned som sa zalubila jednemu chalanovi takze s nim chodil pre info mam 18 r. a on 19. chodime spolu uz rok :* :* :*

Denis a

Väčšinou chalanou zaujímajú čiernovlasé dievčatá zhodiť zopár kíl a správať sa po svojom mne to vyšlo☺

Pajac

Nemeň sa kvôli chlapcovi. Aj tak väčšina z nás sú idioti. A ak chceš zmeniť image kvôli niekomu,tak si nevážiš samu seba. Chlapec by si ťa mal všimnúť normálne lebo mu si sympatická. Ne lebo ti čumí na kozy. Ak teda chceš normálneho priateľa. Ak chceš idiota čo bude kukať po každej jednej,tak si daj vystríh,minisukňu a rovno fajku.

Kajushka55

Mam 13 rokov a Chodila som pred styroma rokmi z mojim spoluziakom a sme sa v maji rozisli 2016. Od novembra chodim na floorbal kde je jeden uzasny a krasny chlapec ma 18. A tolko krasnych a srandovnych romantickych veci mi urobil ze vsetko co robim sa mu paci. ako hram ako sa usmievam no vsetko. Obymal ma a podobne. Ale ja mu to neviem pekne vratit. Co mam robit pomoc pls. :) este mi dal aj uzasnu prezyvku Tiger, Tigricek :)

xdanielax

17 by som zmenila na 25cca. kazdy sa potrebuje "vyzit" - spoznat co ano a co nie. je to normalne. niekomu to trva aj dlhsie.

JohnDoe10

Zaujimave, ja som si myslel ze kazdy uz v dnesnej dobe vie o co ide chlapcom v pubertalnom veku ale zda sa ze nie. Tyto mlady ludia este nevedia rozoznat pravu hodnotu vztahu medzi muzom a zenou. Aspon do tych 17 rokov to takto vacsinou byva.

aisha5

Netreba za kazdu cenu hladat sposoby ako uputat chlapca, a navody, co robit. Ono ked niekto ma mat o teba zaujem, tak ho bude mat aj bez vyzyvavych vystrihov a koketneho spravania. Chlapcom sa aj tak pacia prirodzene baby, ktore su sami sebou, na nic sa nehraju, a takto prejavuju svoju uroven a inteligenciu...

Tigrica13

Baby, ja nemám chalana, ale hovorím vám, výstrihy a vzhľad nie sú všetko. Skúste chalana svojich snov osloviť tak, ako si iné baby netrúfnu. Ja som napríklad pozvala tancovať slaďák najkrajšieho a najžiadanejšieho chalana v tábore. Všetky baby sa mi potom smiali, či som normálna pozvať chalana tancovať. No ja som vedela, že mi len závideli.Väčšina z nich si myslela, že ich napr. na tanec musí pozvať práve chalan. No to už nie je aktuálne. Žijeme predsa v 21. storočí!!! Buďte spontánne a uvoľnené, potom si vás váš princ všimne. Veľa šťastia.