RECENZIA: Vyskúšali sme novinku z rady Anti-Age Global od Yves Rocher. Namiesto 3 produktov vám postačí tento jeden!

Sila troch produktov v jednom, 10 miliónov rastlinných buniek, zredukovanie 8 prejavov starnutia. To všetko sľubuje novinka, vysoko regeneračná starostlivosť a nočná maska Anit-Age Global. Ako obstála v našom redakčnom teste?

Zdroj: súkr.archív

Experti vo vývoji rastlinnej kozmetiky z Yves Rocher, rozšírili svoj obľúbený rad Anti-Age Global o novinku! Sila troch produktov, denného krému, nočného krému a nočnej masky sa spojila v jednom, intenzívne pôsobiacom produkte.

Vysoko regeneračná starostlivosť a nočná maska Anti-Age Global je najkomplexnejším produktom značky proti starnutiu, ktorá vznikla počas 7 rokov výskumu v odbore rastlinných biotechnológií a starnutia buniek.

V každom tégliku je koncentrovaných 10 miliónov rastlinných regenerujúcich buniek získaných z pupeňov orgovánu obyčajného ((syringa vulgaris), čo je o 50% vyššia koncentrácia v porovnaní s denným krémom.

Zdroj: súkr.archív

Táto zaujímavá beauty novinka sľubuje zredukovanie ôsmich prejavov starnutia už v priebehu mesiaca používania. Aké sú naše dojmy z nej?

Krém je hutnejšej konzistencie, preferovali sme teda jeho používanie na noc. Textúra je jemná, akoby našľahaná, poteší vaše zmysly aj vôňou, typickou pre tento rad. Stačí aplikovať malé množstvo, krem sa pekne vpíja do pleti, nezanecháva mastný pocit, ani neupcháva póry. Pri aplikovaní sme nezabudáli ani na krk a dekolt!

Po mesiaci používania sme zaznamenali:

  • rozjasnenie pleti
  • zjednotenie tónu pleti
  • šťavnatejšiu, sviežejšiu pleť
  • vyplnenie jemných vrások

Zdroj: súkr.archív

Novú vysoko regeneračnú starostlivosť a nočnú masku z rady Anti-Age Global sme používali v kombinácii s denným a nočným sérom z rovnakej rady. Odporúčame pre dosiahnutie komplexnej starostlivosti.

Novinka od Yves Rocher prešla našim redakčným beauty testom na výbornú, milujeme multifunkčné produkty!