neviem ako dalej

Príspevok v téme: neviem ako dalej
wanneska

ahojte ,,, neviem co mam robit ,,, priatel ma podviedol pred 4 mesiacmi vedela som o tom prepacila som mu ,,, nespal s tou babou len s nou mal nieco take ako predohra ,, je to uz 4 mesiace od vtedy a ja stale na to myslim ked som s nim ,, nepochopim ako to mohol urobit ,, lebo si neviem predstavit ze by som nieco take urobila ja jemu ,,, vravi ze sa uz nemusim bat ze mal strasne vycitky a tak ale ja neviem ,, ja viem prepacila som mu lebo ho velmi lubim ale stale ma to zvykne naapadnut ked mi povie ze ma miluje napadne ma toto a neviem ci tomu mam naozaj verit ,, teraz je vsetko ok nechodi uz poriadne ani von bezo mna je stale so mnou nehadame sa pokial ja nezacnem riesit zase tuto temu ,, podvod ,,, neviem bojim sa znovu mu uplne zacat verit a byt si nim ista ako predtym ze sa znovu sklamem ,,, neviem ci to ma dalej vyznam aj ked viem ze ho stale lubim ,,, chcela by som aby mi dokazal ze to mysli vazne ,, najradsej by som bola keby nahovorim nejaku kamosku nech s nim ide niekde na chatu kde bude vela ludi a on ju nebude poznat a bude ho balit a chcem vidiet co by urobil ,,, ci by to zopakoval alebo by jej povedal nie ,,, asi to je detske ale vazne potrebujem dokaz vernosti z jehoo strany ,, dakujem za rady :)

nathália08

bude ťa to zožierať celý život.
Nikdy na to nezabudneš.Buď odpustíš,a celkom na to zabudneš,alebo sa budeš takto trápiť,veeeľmi dlho.
Ale pri hádkach mu to hneď vyhodíš ako prvé na oči.-aj keby si nechcela.

podvod

myslim ze by to urobil zas keby mal moznost..tak velmi ho to mrzi len preto lebo si mu nato prisla.skus ho podviest ty a uvidis ci by ti on odpustil skor by sa stebou rozisiel.

kafe

Ani "dôkaz vernosti" ti nezaručí, že ti chlap bude verný o mesiac, o pol roka o desať rokov... Ty ho poznáš, čo je to za človeka, či urobil chybu, alebo je nespoľahlivý typ chlapa. A ty sa aj rozhodni, či ti vzťah s ním stojí za to, či má aj kopu dobrých vlastností a zaslúži si šancu alebo nie.

Pozri, predtým, než ťa podviedol si si ním bola istá. A on ťa podviedol. Takže načo je ti tá istota? Môže ti byť verný aj keď si TY ním nebudeš istá. Ešte raz opakujem, závisí to od neho, aký typ človeka to je, aké má hodnoty, čo chce od života atď atď atď..

veronika1111

chlapi...... aaach.... nechcem ti brat iluzie ale ja by som neverila...... nerozmysla nad tym..... ale myslim ze ti to neda pokoj.... rozid sa s nim.....

Inner

Ved vcera si tu zalozila rovnaku temu pod inym nickom...

Pozri, ked mu neveris, rozid sa s nim.
A nezneuzivaj kamaratky na to, aby si uspokojila vlastnu zvedavost. Je to medzi tebou a nim. nie ostatnymi ludmi...