90 dnova rozlisovacia dieta

Helus

simsa jasne ze ideme do toho,mam dalsiu partacku,ale bolo dobre keby sme si pisali do tej temy 90 dnovka od 13.3.tak to budeme mat jasnejsie,lebo uz tu tema na 90 dnovku je.

simsa

ja len nechapem, preco sa tu ozyvaju ludia, co tu dietu drzat nechcu...ved my nechceme poucanie..sme dospoeli ludia a sami sme sa rozhodli, ze tuto dietu ideme drzat :)...baby tak od zajtra zaciname...uz sa tesim..treba zhodit do leta..

Sisi135

Len taký dodatok: 90 dňová diéta neučí ako zdravo jesť práve naopak. A prevládajú sacharidy, kým bielkoviny sú len každý 4. deň a práve tie sú pre chudnutie najdôležitejšie aby človek chudol tuk a nie svaly. Takže veľa šťastia možno vám to raz dojde

Helus

dievcata zalozila som novu temu na 90 dnovku od toho 13.3.Budeme si tam pisat,mozno sa najdu aj ine dievcata,ktore sa k nam pridaju.

Helus

Dievcata som rada ze ste napisali,ja sa k vam pridavam teda od NEDELE.Mam 740 kil a chcem to dat na tych 60.Prajem vam pekny vikendik.

jahodka80

neboj spolu sa chudne lepsie...to zvladneme :-) no a ked teda zacnes v nedelu tak ja vtedy mam tiez bielkoviny...budeme stale na rovnakom dni :-)

simsa

tak to zaciname na podobnej vahe :) ale ja mam este o take kilo viac :) tiez by som chcela aspon na tych 70 schudnut..

jahodka80

caute baby.ja som zacala v stredu a rada by som sa pridala.zacinam na 80kg a chcem dat dole aspon 10kg.a viem ze to dokazem :-) tak podme do toho!

simsa

ahoj..ja by som chcela zacat :) ale skor od nedele by mi vyhovovalo, lebo zajtra este uzivam posledne antibiotika, pri ktorych sa musim normalne najest :)