Permanentny make-up - Tetovanie obocia

Linxy

chcela som sa spýtať, či si budem môcť dať make up na tvár po tetovaní obočia, mám dosť problematickú tvár a tento týždeň aj skúšky v škole a zajtra ma idú tetovať. v jednom salóne v Šali to bude.

Blumen

Deniska, pekný deň prajem !
Zavolaj si na toto mob. číslo 00421907764109 - Mám osobnú skúsenosť . Ver ,že budeš max. spokojná .Zavolaj a dohodní sa .Prajem príjemný pocit s krásna a viac sebavedomia .

zuzkas

ahoj Evaaa.mňa stálo tetovanie obočka 96eur a mala som v tom 1 korekciu po mesiaci,čo podľa mňa úplne stačí.ja som bola v šali a viem,že aj v nr sú takéto podobné ceny,alebo teda max.do 150eur už aj s kontrolou a doplnením..

Dennniska

cena v tomto studiu je 200 €. V tejto sume mas vsak zahrnute i 3 korekcie tusim do 3 mesiacov od povodneho "zakroku"

Nelina27

ja uz ho mam druhym rokom, ono ked to trochu vybledne je to este krajsie podla mna, viac prirodzenejsie... ale mne islo prvoplanovo najma tvar upravit, lebo som mala zly tvar svojho vlastneho obocia

Nelina27

tie korekcie mas v cene zakroku tusim dve alebo tri, ja som bola na dvoch, ale na tej druhej to uz upravovala minimalne, to len ak sa ti zda, ze ti ta farba nechytila vsade rovnako, ja som si ale davala dost svetlu farbu tetovat, lebo som blond, tebe navrhne urcite tmavsiu a tie aj lepsie chytaju aj dlhsie drzia

Denniska

Nelina, dakujem. Tento tip som uz od teba videla v jednej teme, no rada by som este pocula aj o inym salonoch. Ak nenajdem ziadne referencie, pojdem do tohto studia do Pezinku.

Inak ked uz mas osobnu skusenost, chcem sa spytat, ci si bola aj na korekcii a ci vlastne bola potrebna. Mam tmave vlasy (tmava hneda, skoro do cierna) a riedke svetle obocie. Dofarbujem si ho ceruzkou, vyzera to fajn, az na to, ze musim davat pozor, aby som si ho nerozlicila. Preto uvazujem nad permanentnym makeupom.

Ako dlho mas spravene obocie ty? Vidno blednutie farby?
Dakujem:-)

Nelina27

ja mam osobnu dobru skusenost so studiom v Pezinku, daj si do googla: Marianne contour make up, je to wewewevisagestudiobodkask