Antibiotiká

Príspevok v téme: Antibiotiká
bazalka

Ahojte, dnes som dobrala antibiotiká na zápal močových ciest. Brala som aj probiotiká, ale aj tak mám po nich však svrbenie v oblasti konečníka. Preto sa chcem spýtať, čo by mi na to pomohlo. Zatiaľ skúšam Canesten krém. Chcela by som však vedieť, či je nejaká voľnopredajná tabletka, ktorá pomáha na celý tráviaci systém. Vďaka za rady.

RNG

ATB zialbohu neznicia ani vsetky baklterie, nieto druhe mikroby. A kedze mnohe mikroby su obmedzovane inymi mikrobami, aby sa nepremnozili(rovnovaha v prirode) umely zasah atb zvyhodni tie, ktore nie su atb znicene.
A su to najma kvasne infekcie, plesne a dokonca niektore atb vzdorne/rezistentne bakterie(VRE,MRSA, Clostridium difficile, rozne L-formy a podobne)
Ja osobne by som bral s ATB najma citricidal a tak zamedzil mnohym spomenutym rezistentnym sa premnozit

bazalka

mataBB, ja asi fakt nerozumiem tvojmu štýlu písania, lebo je taký provokatívny až hrôza. Čo si taká "napajedená"? Však sa len normálne pýtam. Ľudia predsa môžu mať rôzne názory a dajú sa interpretovať aj iným spôsobom, než akým to robíš ty.Ahoj

mataBB

bazalka nestojim o tvoje priania, ale sama zistis, ze keby nevysadis probiotika pri ukonceni antibiotickej liecby tak by sa ti rychlo po par dnoch ulavilo...ale rob si co chces

heroes

Pocas aj po nej... dolezite je, aby tam bol casovy odstup niekolkych hodin. Inak skuste jest biele jogurty hollandia. Tazko sa zhanaju, ale pri pravidelnom uzivani sa vysledky rychlo dostavia. Teda aspon v mojom pripade tomu tak bolo.

bazalka

áno heroes, nebrala som ich naraz, ale myslím to tak, že najprv som zobrala antibiotikum a až po niekoľkých hodinách probiotikum.

to mataBB: prajem ti krásny večer ....