Potrebujem si vyvolať eufóriu

Príspevok v téme: Potrebujem si vyvolať eufóriu
sureves

Potrebujem si vyvolať šťastný pocit, prosím už sa nechcem trápiť nechcem vnímať svoj nezmyselný život, viem, že šťastie si nemôžem kúpiť ale žiadne lieky na vyvolanie eufórie bez predpisu si nemôžem kúpiť? Neviem si rady so životom, fungujem sám, všetky pocity prežívam sám, povzbudzujem sa sám a tak keď sa cítim zle, tak sa nemôžem utešiť, lebo nikto mi nepomôže a ja nevládzem. Staviam všetky svoje nádeje na slovka MOŽNO a DÚFAM, mám čo robiť aby som sa nevzdal. V skutočnosti len chcem dosiahnuť to, po čom túžim a potom sa odstreliť a všetkým vykričať ako ich nenávidím. Psychiatriu nechcem, nemôžem si zohnať nejaké lieky?

lenulik6

Ja by som chcela vyvolat maniu moze trvat aj niekolko mesiacov. ale neviem ako. je to super zazivat to - zrazu sa vam zda zivot krajsi vsetko sa vam chce robit mate napady ja som aj viac komunikativnejsia. teraz som tak v norme ale nic sa mi nechce robit. som leniva - v manii som nebola.

cicinbrus

Tiez som podobnu vec skusal ale bezvysledne...Volnopredajny liek ti zial euforiu nevyvola ziaden ani bylinky..uz som to skusal..a tak som sa dal na chlast :D ale pozor clovek sa rychlo stane na nom zavisly...ja pijem s rozumom... ja viem trochu je to blbe ale lepsie ako nic...ale je tu este jedna moznost..skus si pozhanat lieky na predpis bez predpisu a ver mi ze sa to da :)) zjedz polku balenia a si v rouši starouši :D ale pozor aby si sa nepredavkoval..kazdy organizmus ma inu toleranciu liekov!!! A inak chapem ta ako sa citis

Michael86

Su na tom aj horsie ako si ty najdi v sebe odhodlanie veci zmenit tá samota ta ničí tak pre to nieco urob aby to tak nebolo ja som tiez bol v takom stave ked som bol mladsí no potom som si nasiel tolko kamaratov a znamych na roznych akciach ,ze teraz som najradsej sam lebo clovek potrebuje aj samotu ak je spolocensky vytazený a uz neriesim co si kto o mne mysli svet je taky jeden si o tebe mysli ze si chuj druhy si to mysli zase o inom nad takymi vecami si netreba lamat hlavu treba zit a nie sa utapat

jajka001_

suveres ale tie pocity beznadeje maju vsetci. odsudzujes ludi, ktori piju alkohol ale ty by si to chcel riesit tabletkami, aky je uz v tom rozdiel? stastie najdes len sam v sebe, v uspokojeni zo seba, ak nie si taky, akym by si chcel byt, tak sa zmen a bud takym.

Genesis

Nič také čo hladáš neexistuje (teda nie niečo čo by ťa urobilo šťastným dlhodobo) ... keby áno bola by za to nobelová cena ... pocit šťastia je totiž to najdôležitejšie v živote a je rozdávané v tomto svete skutočne nespravodlivým spôsobom s ktorým ale momentalne žiaden človek nedokáže nič spraviť ... štastie totiž závisí od mnohých faktorov a človek môže z nich ovplyvniť len veľmi malú časť ... na tvojom mieste sa snažím nájť podobných ako ty .. ver že ľudí čo sa dlhodobo trápia je strašne veľa len sa ťažko hľadajú pretože poväčšine trčia doma a nikam nechodia a hlavne majú často problém nadviazať kontakt s ostatnými

sureves

No veď ja mám veci, ktoré ma bavia, navyše máte úplnú pravdu vtom, že som sám svojou vinou, pretože ja jediný sa schovávam pred spoločnosťou, nie oni predomnou. Lenže aj keď robíte niečo, čo vás baví, tak začnete pochybovať o tom, či to má nejaký zmysel, keď nemáte nikoho, kto by vám to uznal. Ale to už ja nejako zvládnem, som ešte mladý, mám kopec času pred sebou, ešte som toho veľa nepobabral, takže z toho sa ja dostanem. Mne ide len o to, že niekedy mám pocit, že všetko sa podarí a inokedy že nič nemá zmysel. A práve vtedy by som potreboval niečo na upokojenie, zlepšenie nálady...život si nejak dám do poriadku, len sa bojím tých chvíľ beznádeje, lebo vtedy chcem zomrieť atď.

Tessy06

ak ide len o to vyvolať eufóriu, vedela by som ti poradiť nejaké rastlinky - legálne :) ..ale neviem, či to je to čo myslíš, a efekt je len krátkodobý..aj ked pomôže ti to mnohým veciam porozumieť :)
šťastie je predovšetkým stav mysle, a to sa treba naučiť ako nájsť vnútorný pokoj a harmóniu, a pracovať na tom...a o tom je dosť celkom zaujímavej literatúry, pretože v dnešnom svete, s tým má vela ludí problém, ale tiež neviem,či to je to čo hladaš :)

alexis swan

falosne myslienky?
z coho si usudil ze ja som zbabelec?
mam normalny zivot..ziadny americky sen a najpopularnejsia blondinka na skole..
tak pre nieco by ma museli opustit ... ak by to bolo mojou vinou tak by som sa snazila napravit to /seba..
ved ak ti nevyhovuje ten stav v akom si, ze sa citis opusteny a sam tak preco nieco nerobis? urcite si mal zle skusenosti s ludmi, kto nemal... ale to neznamena ze teraz budes vsetkych nenavidiet.
a ty mas nejaky zmysel zivota? mas nieco pre co zijes? ja neviem kolko mas rokov ty...ale ja nemam ani 20 a zatial netusim aky je zmysel toho ze som tu,preco zijem, pre koho.. komu tym pomozem.. a toto podla mna vela ludi nevie ani v 40. mozes hladat to co je v tebe ukryte, urcite mas nejake super talenty, urcite si nejakej baby typ ;) .. urcite na niekoho posobis sympaticky alebo zahadne..
preco si nechces najst priatelov, ked ti je tak nahovno bez nich?
prepac ak som ta urazila.