Ma clovek rebra rovnake?

Príspevok v téme: Ma clovek rebra rovnake?
dodorka

ahojte znie to ako hlupa otazka ale ma clovek rebra rovnake? ked sa pozriem do zrkadla na spodne rebra (pohyblive)tak celkovo spodok mojich pravych rebier je posunuty o 3-4 cm od hrudnej kosti viac ako lave. mam velke bolesti ale neviem ci su to iba tie rebra alebo tesne pod rebramy, mam tiez pocit ze my tam nieco tlaci, tiez pocit akokeby som si to natiahla, pichanie..pred par tyzdnamy som prisla na to ze som spavala na ovladaci d elektrickej deky a tlacilo my prave na to miesto a teraz pozorujem tieto zmeny a bolia, prosim poradte, ist k doktorovy? nebudem za blbca? mozem tam mat nejaku otlaceninu alebo ako to nazvat?

jajka001_

to s tym srdcom si mozes iba namyslat lebo sa moc pozorujes. ale ak mas akekolvek problemy, chod radsej k doktorovi, lebo je lepsie zbytocne otravovat ako nieco zanedbat. ono teoreticky by to malo byt symetricke ale tak kazdy mame nejake tie odchylky napriklad kazda zena ma jedno prso mensie, akurat ze to nemusi byt az tak vidno a podobne. takze prilis sa netrap tym ak mas jednu stranu trochu inu, to si mohla mat aj predtym len si si to nevsimla. ale ked ta nieco boli, chod s tym ku lekarovi.

pre jajka001

dakujem, ja som sa pokusala najst na nete ci su teda symetricke ale nic som nenasla, akurat som sa docitala o tych pohyblivych rebrach, teraz my to manzel znovu pozeral a hovori ze ta strana ktora ma boli je akoby vtlacena do tela, ja neviem su to asi 2-3 rebra, ktore my tak netrcia ako na druhej strane, som sama kost a koza takze na mne to vidno od oka, az tak velmi velka bolest to nieje prave preto sa zdraham ist k doktorovi, len neviem ci to nemoze byt nieco vaznejsie ale to my povie iba doktor, este jednu taku zmenu pocitujem a to je tlkot srdca, niekedy citim hlasne ozveny, neviem ci je to teda zvlastne ale nejak som to zacala velmi vnimat

jajka001_

tak rebra by si mala mat symetrické. ak by to bolo od ovládača, už by ťa to dávno nebolelo. ked ta to naozaj veľmi bolí, chod s tym k lekarovi a ovládač nespomínaj. on ťa prezrie.