Antikoncepcia Maitalon

RNG

Maitalon je kombinacia dvoch umelych hormonalnych latok, Drospirenone a Etinyl estradiol.

Take zlozenie ma hromada roznych znaciek HAK, a o ich skodlivosti svedci , ze sa dlho maskovali za rozne firemne mena a dnes napr je okolo nich vyse 12 000 sudnych pripadov, pozri na
en.wikipedia.org

Ovela menej skod sposobia tzv "chemicke" spermicidy,aplikovane vaginalne, ktore maju tak velku molekulu, ze sa do tela prekticky neabsorbuju, tj vobec nemenia prirodny normalny hormonalny rezim tela a nezamoruju telo, ako tieto hormonalne posobiace umele chemikalie.

Majkaka

Keď sa s antikoncepciou začina prvykrat, treba ju zacat uzivat v prvy den menstruacného cyklu. Ja s Maitalonom mam dlhorocnu skusenosť a som s nou veľmi spokojna. Pleť sa zlepšila, chut na sex sa vobec nezmenila, skor naopak! Nemusim sa bať, ze by som teraz otehotnela v tu najnevhodnejsiu chvilu. Podarilo sa mi pri tejto antikoncepcii dokonca aj schudnut. Aj lekarka mi povedala o tychto učinkoch a naozaj to funguje.

simonnnnnnnn

Ahojte berem antiku Maitalon a neviem aké to má účinky v kombinácii s fajčením niektorý hovoria ,že to je velmi škodlivé.Možem mať nejaké neprajúce následky ?

casanta

Ja sa na maitalon nemozem stazovat, mne sadol hned od zaciatku..ziadne problemy, bolesti, nic ako pri predchadzajucej antike...

vivien

ahoj Megy, aj ja som mala Maitalon a nebola som spokojná, stále som špinila a vyrážky vkuse od vtedy
Mám Softine a úplne v pohode

doris

maruska 123
moze byt rovake zlozenie ale kazdy organizmus je iny a nie kazdemu sadne .ako mne napr maitalon proste nesadol. a softinelle v pohode.

maruska123

jankaaaa ja viem, len som tym chcela povedat, ze az taky rozdiel to zas nie je

teda v zlozeni

sak softinelle je od originalu yasminelle a maitalon od yadine, nie?