upchaty nos

slavus

Zdravim vas priatelia,aj moj 20mes.syn ma upchaty nos.Vecer,ale aj poobede,ked ide spat,vsetky hlieny mu stekaju a potom kasle.Odavacka nepomaha a ani ziadne kvapky.Videl ho aj krciar,aleten to uzavrel,ako zapal HDC.Co mam dalej robit?!

RNG

Kvapky roztoku citricidalu/GSE a koloidneho striebra na stredacku mikroby v nose a prinosnych dutinach potlacia a to extra hlienenie(obrana tela proti infekcii) prestane.
Odhlienovac je an NAC(acc) a velmi silny a antimikrobialny je oreganovy olej, vlastne len jeho zlozka carvacrol Havka je 3x100 mg carvacrolu, alebo prislusne m,nozstvo oreganoveho oleja s tymto obsahom .

Evelyn1961

dobry den, vdaka BOHU uz mnoho lekarov pozna ucinky a doporucuje alternativny lekarsky pristroj BIOPTRON, ktory lieci pravu pricinu choroby, metoda je jednoducha a velmi ucinna. Ak mate zaujem o blizssie informacie , rada Vam pomozem. Piste na email -adresa odstránená-

modráčik

martaaa,nasvecovat svetelnou terapiou Bioptron 3krat denne-vynikajuce!Mas to bez akychkolvek vedlajsich ucinkov a malej sa to bude este aj pacit.Mam skusenost -velmi dobru- s vnucatkom.Napis na meil, ak chces.