Ako schudnut trvalo?

brona2

sisi malinko? ved som syta aj všetko tej zeleniny je ozaj vela a aj dost pijem vody len ma stve že sa to nechce pohnut :/

Sisi135

brona2: jedla si mááálinko (takýmto jedením si poškodíš zdravie ak to budeš praktizovať dlhodobo) máš spomalený metabolizmus, pokiaľ ho nezrýchliš tak neschudneš. No to je tak keď sa niekto len tak pustí do chudnutia bez toho aby o tom dačo vedel

brona2

ja som schudla tak, že jem 3krat denne ranajky napr najeky nizkotucny jogurt a jablko obed nizkotucny tvaroh vela zeleniny nejake maso kuracie a večera salat zeleninovy. schudla som tak 4kg je to vidno ale ešte dalsie 4 by som chcela len nie a nie sa pohnut. co mam urobit??

Martina7654

Ok :) dakujem. Skusala som uz aj tu metodu , ze 5x denne jest aj som sportovala lenze vysledky sa stale nedostavovali, tak som to nakoniec vzdala. Mozno som mala este par tyzdnov pockat a prisli by. Kto vie.

majka_21

Martina, ziadnou dietou neschudnes trvalo. Zacni papat 5x denne a sportovat aspon 3x do tyzdna nejaku tu hodinku a schudnes. Ja som uz schudla tak 5 kg od januara, ale drzim sa. Hovorim o kilach, ktore som schudla a ktore sa nevracaju (a dufam, ze ani nebudu). Vseho vsudy som uz mala dole 7 kg, ale 2 kg som pribrala, ked som prestala cvicit a trosku som sa rozjedla. Ale zabrzdila som sa a pekne pokracujem dalej.