Roaccutane

Príspevok v téme: Roaccutane
lucifuk007

Ahoj ja by som sa chcela spytat nesledovné. uzivam roaccutane uz nejake tie 2 tyzdne no nevidim na seba nejaky extremny pokrok prave naopak je to este horsie. Prosim o radu ze ci s tym ci to tak ma byt alebo nieco nie je v poriadku. prosim o radu lebo uz som zufala mam 16 a vyzeram ako bodkovane skarede kacatko. vopred dakujem za odpovede

Kachica

Ahoj :) Ja som tento liek brala minulu zimu. Mala som taký xicht že som sa bála výjsť na ulicu a to chodím bežne nenamaľovaná a na výzore mi až tak nezáleží. Tiahlo sa mi to od 11tich to moje akné, no však až v 19tich som sa na to dala. Brala som ho 2 mesiace. hneď na druhý deň po začatí brania som mala suché pery plus dávala som si taký zmasťujúci krém na ruky. Potom som mala asi do mesiaca pleť červenú s vyrážkami, tie sa však dostali von všetko sa vyčistilo. Koža na tvári sa mi zošúpala komplet. Po dvoch mesiacoch sa mi však začali šúpať ruky :D Cítila som sa jak magor ale ostala by som brať, no musela som ísť do nemocnice (kvôli inému) takže tam som musela lieky vysadiť. Po dvoch mesiacoch je to už rok čo to neberiem, mám pleť v poriadku, sem tam nejaká vyrážka ale to keď som veľmi naštvaná a takú nejakú v začiatočnom štádiu si rozškrabem. Inak úplne super aj po 2 mesiacoch brania :)

fear

uživam niečo take podobne , je tam pisane že prve tyždne sa to može zhoršit, a potom sa to bude len zlepšovať :) nič sa neboj :)

fantomas

chcel by som sa opýtať či môže tabak dáko prihoršovať pri liečbe, že či to spomaľuje liečbu alebo niečo také ďakujem

sbnn

Ahojte ak by mal niekto záujem, mám na predaj lieky ROACCUTANE - na akné (20mg a 10mg balenie), už ich nepotrebujem, minula som desať liekov z každej krabičky, takže miesto 30-tich je tam dvadsať.
Treba ich minúť do októbra 2013.
Ak by mal niekto záujem ozvite sa mi na 0911/024681, alebo na mail foolish@pobox.sk

marduk

zdravim...ked som mal 17 tak som roaccutane jedol...po 8 rokoch viem ze to bola chyba...mam problemy s pokozkou (je extremne sucha), opuchli mi pery a ostali opuchnute...
pokial chces vyhrat nad akne uprav si jedalnicek a zacni brat nejake podporne prostriedky z prirody...

adka0312

lucifuk007, dva týždne je ešte veľmi krátka doba, sarah a verr majú pravdu, priemerné viditeľné zlepšenie je možné očakávať po mesiaci. Samozrejme závisí to od stupňa akné ako aj od samotného tela. Každý sme iný. Ja osobne beriem roaccutane 23. deň a tiež to nie je najlepšie, ale treba vydržať. Celá liečba trvá spravidla 6 mesiacov, môže aj viac aj menej, no je potrebné vybrať na kilogram váhy aspoň 120 mg. To znamená, čím viac roaccutanu v tele, tým väčšie výsledky. Osobne poznám chalana, ktorý prvé zlepšenie videl až po 4 mesiacoch a teraz je úplne bez akné. Roaccutane ťa bude liečiť, aj keď ho už brať nebudeš, pretože 2 mesiace po liečbe ešte v tele pretrváva. Tak hlavu hore a vydržať, uvedom si, že každý deň si bližšie k cielu:-)

verr

Beriem ho niečo cez týžeň, akné sa zhorší ale to tak za dva týždňe prejde, musí to tak byť, pretože ten liek ti vlastne odstraňuje mazové žľazy a to čo v nich ostalo musí proste von, takže sa neboj, už sa to len bude zlepšovať.
hlavne to jedz po jedle inak liek neúčinkuje

sarah.

Viem ako sa cítiš, ja som si tým istým tiež prešla.. teraz sa ti to bude do prvých max. troch mesiacov horšiť ale potom sa to bude len lepšiť a uvidíš krásny výsledok, určite sa to oplatí brať... ja som to brala skoro jeden rok... vyrážky sa mi už tak často nerobia síce mi zostali jazvičky, bola som na laseri a planujem ešte ísť zo dva krát.