Konzervatorium a gymnazium ?

gitaristka

Tento rok som začala študovať na bilingválnom gymnáziu a popri tom som chcela študovať individuálnym štúdiom na konzervatóriu.
Bohužiaľ mi bolo povedané, že to už nie je možné od tohto roku študovať takýmto spôsobom. Je to niekde zadefinované, alebo aka je pravda? Dakujem

Asty

Chapem to dobre, ze si chces spravit normalne gympel a az potom balet niekde? No v takom veku uz s baletom nema vobec zmysel zacinat.

adusha

aha.. tam chodim aj ja. podla mna ak chces tancovat je najlepsie zacat co najskor, kym si este mlada.. lebo vekom sa svaly stahuju a potom to uz take jednoduche nie je.. ale rob ako myslis :)

Truffla

Na evy Jaczovej.... Ale uz nie som rozhodnuta dostudujem gympel a potom balet v zahranici popri vyske :)

Dakujem Vám !

Inak neviete ci sa da chodit na treningy na VŠMU ? Zevraj sa to niekedy da ako buduci student

adusha

umelkyna mas uplnu pravdu.. ja chodim na konzervu a staci mi ked som do 6. v skole a potom sa mi uz nechce ani otvorit ziadnu knihu a neviem si predstavit ze by som sa este mala ucit na gympel...

Truffla- mozem sa spytat, na ake konzervatorium chces ist, resp. kam?

umelkyna

V jednej skole budes musiet mat individualny studijny plan a to by muselo byt na gynmaziu. Predpokladam, ze to nie je lahke studium, ale na konzerve tanec indivindi nemozes. A ked budes cely den makat na tanci, nebudes mat chut sa ucit uz ani teoreticke predmety na konzervu, nie to este sprtat na gympel. Mala by si si vybrat..