menštruujem celý mesiac

Príspevok v téme: menštruujem celý mesiac
ika kika

Chcem Vás poprosiť o radu, ak by niekto vedel poradiť....
Moja posledná normálna menštruácia začala v prvý aprílový deň, trvala cca 6dní, potom som až do 14.dňa v mesiaci stále "špinila".Nasledujúci deň som išla k lekárovi a ten mi oznámil, že na ultrazvuku vidí len moje 3 ovulujúce a dozrievajúce vajíčka, dal mi lieky na zastavenie krvacania a poslal ma domov...marodku mi ani neponúkol.Do práce som teda nastupila. Tablety som ale brala len 4 dni potom som vynechala 2dávky,no a ráno išla do práce. Tam som zdvihla poriadne ťazku krabicu a skončila som na toalete so silným krvácaním( krv bola jasno červená),za par hodín som už sedela v ambulancii, kde mi oznalil ten istý lekár, že mateernica je plná krvi, tak tam nič nevidí, a pri manualnom vyšetrení mi oznámil, že krv je hneda...povedal, že mám prísť po 10dňoch , vraj to isto iste prejde samo,že asi mi došiel další menštručný cyklus. Dodnes dopoludnia som stale len špinila, popoludní zas krvácam. ..síce slabšie, ale sýtočerveno...lekár tehotenstvo vylúčil krvným testom.
Čo sa to somnou deje?????????????????? Od začiatku normalnej menštruacie prešlo 30dní. Zajtra mám ísť zase....k tomu istemu lekarovi....

RNG

Inac dal by som si vysetrit zrazanie krvi, niekedy je "pririedka " krv(nedostatocne mnozstvo platniciek, pouzivanie syntetickych riedicov a pod) dovod ku krvacavosti

RNG

Spoliehat sa na jedineho lekara, ked clovek ma problem a ten lekar mu ho nevie odstranit je ako ist za mechanikom znova a znova a auto ma stale problemy.
Problem s nepravidelnym alebo dlhym krvacanim je v nesprasvnych hladinach hormonov(povacsine), ktore sa daju napravit roznymim hormonalnymi doplnkami ako napr yam, senovka grecka,damiana, pupalkovy olej, black cohosh, Dong Quai. Krvacanie moze byt tak isto z nedostatku progesteronu, co sa da velmi loahko doplnit prirodzenym bioidentickym progesteronom, napr transdermalne(cez kozu absorbovane) z progesteronovych kremov.To je bez rizika postrannych ucinkov hormonalnych liekov, kde pouzivaju patentovane chemicke hormonalne nahrazky s hromadou skodlivych postrannych ucinkov a casto ich maskuju tvrdenim, ze to je progesteron(progestin, gestagen a hromada inych zavadzajucich mien)