Ma ma rad ale nemiluje

Príspevok v téme: Ma ma rad ale nemiluje
simona354

Som zaľúbená a dá sa povedať , že do najlepsieho kamaráta.. On ma vsak vníma len ako kamarátku , hoci mi aj napíše , že ma Ľúbi.. atd .. ale proste len ako Najlepsiu kamosku .. Je zalúbený do inej a zaujíma sa o iné dievcata. Ale ja ho stále milujem. . . On si vraj nedokáže prpedstaviť žeby ma nemal , lebo ma velmi Lubi , ale mne to strasne bolí že len ako kamosku.. :( Ked mi píse o iných dievcatach ide ma roztrhnúť.. Hovorím si , že by bolo lepsie keby ma nemal rad ..ale nie je to tak .. Nechcem ho stratiť ako kamaráta , ale ja to nevydrzím :-( :) co robiť?

simona354

agni : tak držím palce .. :) Ale ako si to dokázala , ja aj keby som chcela nemožem , pretoze sme spoluziaci ..3.na strednej :/ .. :( ale dakujem za rady :)

agni

ahoj. ked som to citala skoro som sa rozosmiala lebo sme vo velmi podobnej situacii, ja len neviem ci je to laska z mojej strany...ako to riesim? vyriesila som to pred par dnami a to tak, ze som ho poziadala ma aspon mesiac nijako nekontaktovat...uz teraz sa citim skvelo a kazdu myslienku na neho zahnam hned pres, ale predchadzal tomu aj plac a to mi pomohlo. inak to nemas sancu vyriesit, priznaj sa mu a popros ho o to, aby ti o inych babach uz nehovoril a ze potrebujes cas...dufam, ze si ale psychicky v pohode a nebude ta pokusat na samovrazdu lebo par ludi slabsich povah z lasky robia blbosti takehoto typu...takze drzim palce a hore hlavu lebo ja sa citim uz skvele...no som zvedava ako sa budem ked ho po dlhom case stretnem, ale zatial to nejdem riesit. drz sa ;)

goccia

lasku si nevynutis a lasku ani nedokazes ovladat. ak budes nadalej jeho kamaratka, tak budes vzdy len trpiet. hoci ho nechces stratit ako kamarata, uz sa stalo, ked si sa zalubila. takze by som sa asi zdekovala a prestala sa s nim kamaratit.