Sex

Príspevok v téme: Sex
mimuska111

Dobrý deň
Chcem sa opýtať za môjho priateľa,ale týka sa to nás oboch.
Priateľ má 30 rokov chodíme spolu 5 rokov. Priateľovi stačí sex raz za mesiac ani to niekedy. Väčšinou som ja v tom iniciatívna. Tento sexuálny problém sa ťahá už 4 roky. Prvý rok bol ok. Je to môj prvý chalan.Iného som ešte nemala. Podvádzať ma nepodvádza, verím mu, na chlapov že vraj nieje ale nevie mi povedať kde je problém. Hovorí mi že je stále unavený z roboty. Bol aj u urológa,ale vyš.bolo ok.
Som zúfala z toho. Je normálne aby mladému chlapovi nechýbal sex? Kde môže byť problém?? Prosím poradte!Som mladá a on bol môj prvý. Mne sex chýba ale nechcem ho kvôli tomu nechať. Ale som z toho nešťastná.

pajtaska

Ja by som mu otvorene povedala že nie som spokojná so sexuálnym životom že ty to potrebuješ častejšie a či jemu jeden sex za mesiac stačí,či je niečo čo mu na tebe vadí , možno potajomky si sám urobi dobre , možno je chorý či večerpaný otvorene sa s nim porozprávaj spýtaj že akoby sa dal vylepšit váš spoločný sexuálny život, lebo ty nie si spokojná aj ked ho velmi miluješ a nechceš ho stratit,

Možno jemu s tačí menej sexu ako tebe ste odlišné temperamenty, vtedy nič nenarobíš, bud on sa prisposobí k tebe alebo ty k nemu ale si premylsi či sa ti oplatí alebo by ste mali nájst kompromis aby ste mali spolu sex aspon raz dvakrát za týžden či by mu to bolo tažké ti vyhoviet

Nicik

janka to je trochu dost povrchny nazor ! Z jeho vekom to nema nic, ma od doktora ze je ok predsa. To bude najskor tym ze dlho pracuje, proste na to nema naladu potom.

mimuska poradim nech si tvoj chlap spravi volno od prace. Mozno bude stacit aj niekedy cez sviatky. Prekvap ho niecim sexi comu niaky triezvy muz neodola a uvidi sa. V najhorsom pripade si ho sexualne prestala pritahovat ale myslim si ze tak to nebude :)

janekMY33

uvazujes spravne ze je mlady ja mam 38 ale za mesiac min.8-10 krat inac by som asik umrel takze treba ho trosku vidierat sex ak nechce najdem si druheho alebo opustim ta treba komunikovat

User_37597

ale co si s tej temi hned podrazdeny/na?
vsak to je jej problem..kazdy mame nejaky a nehnevaj sa ale kvoli tomu ze teraz existuju ludia ktori su onkologicky chory nebudem teraz celi zivot iba za nich vyplakavat...to nebolo mile co si sem napisal/a.
a k problemu-ak ti to nestaci povec mu ze to tak nejde a zacnite s nejakymi povzbudzujucimi vyrobkami ak ani to nebude chciet tak sa dobre rozhodni ci chces takto zit aj ty.

bože môj

a čo je život len o sexe panebože ?? tak sexuj raz za mesiac ...

bože toto sú problémy..choď brigádovať na onkologiu a potom až uvidíš čo sú problémy !!

AdamKrt

Chce to zdravu vyvazenu stravu s dostatkom zivin - mineralov, vitaminov, probiotik, enzymov. Dlhodobo a pravidelne. To sa potom zacne zachcievat.... :)

jankaaaaaaaaa

najdi si mladsieho a kasli na takych starych , ktory za par rokov uz nebudu mat ani erekciu aj ked budu chciet... :D