Prekvapenie na 18 narodky

makra

nie je nic horsie, ako nejaky hnusny smrad v nadhernom flakoniku za nekrestanske peniaze........alebo darovat sampon na suche vlasy, ked ja mam mastne (pripad mojej svokry, evidentne ma pozna...)

mirinda

Andrej to je ťažká otázka....Záleží na tom čo má rada...každá sme iná napr. tu všetky sa vytešujú z ruží a plyšákov a ja by som to chalanovi oplieskala o hlavu...lebo to nemám rada a keby mi to dá je jasné že ma nepozná a dal mi to len aby mi dal darček..tým chcem povedať že nieje dôležité či je to 18, 30,meniny,valentín alebo len obyčajný utorok...chcem aby mi dal priateľ to, pričom si v obchode povie:"jee, toto chcela už dlho" alebo "wau,to je ako stvorené pre ňu"....ty ju poznáš sám nejlepšie a podľa toho vyberaj..tu sa len inšpiruj.. Ale inak najviac súhlasím so summer,také darčeky strašne rada dostávam a ešte radšej ich dávam...alebo napr.zalepovací fotoalbum s vašimi fotkami a všeličím čo vám niečo pripomína..to asi poteší každého..alebo väčšinu ludí..alebo?? :))

sunnysweetie33

ahoj..tak mna by potesilo 18cervenych ruzi a snad nieco zo striebra,alebo zlata..podla toho,na co sa citis a co nosi..

zabka

mne by sa tie ruze do triedy celkom pacili :) ale samozrejme zavisi to od toho, aka je povaha. ja by som napriklad nechcela nejaky neuzitocny gyc ako je plysak (ospravedlnujem sa vsetkym, ktorych sa to dotklo. je to len subjektivny nazor)