antikoncepcia rady

Príspevok v téme: antikoncepcia rady
Zvedava78

ahojte. kedže nepatrím medzi tie nezodpovedné ťapy čo užívajú HAK hala-bala rada by som sa poradila čo ešte môže znížiť jej účinok. samozrejme, treba ju brať načas, popri užívaní antibiotík používať aj iný druh antikoncepcie, ale je ešte niečo čo by mohlo účinok znížiť? nejaké potraviny a podobne? či iný druh liekov (napr. ibalgin)? bola by som rada ak by ste napísali všetko čo viete..

+ by ma ešte zaujímalo. ak sú tabletky v celom blistri rovnaké (biele) znamená to, že HAK je monofázická a teda ak by som potrebovala vynechať menštruáciu môžem kľudne preskočiť sedemdňovú pauzu a hneď zjesť ďalší blister?

+ možno hlúpa otázka :( no, začala som ju užívať v stredu, tj. zobrala som stredajšiu taletku (dve mi na začiatku zostali) mám teraz pokračovať ďalej pri braní do konca blistra a potom zobrať tie dve a následne si spraviť 7 dňovú pauzu ?
len som sa chcela ujistiť. aby náhodou neprišlo k nejakému omylu a následnému zlyhaniu.
ĎAKUJEM

luckaaaaaaaa

mám len mierne akné... skôr sa vyhádžem len pred menštruáciou... len tie čierne bodky ma trápia:) niečo vymyslím.. antiku kvôli tomu meniť nebudem za silnejšiu.. myslím, že táto mi celkom sadla:)

jankaaaaaaaa

ak mas problemovu plet tak nato sa predpisuje diane 35 (chloe, vreya, minervy).. ked mas miernejsiu formu akne tak Jeanine. alebo yadine ale ten uz ma len slabsi ucinok na plet. na cierne bodky zaberaju tie silnejsie.. mne napr. diane 35 pomohla na cierne bodky ale nie uplne. vysledok ocakavaj tak po 4mesiacoch aj viac.. zalezi od organizmu

luckaaaaaaaa

ja beriem maitalon, čo je vraj to isté...:) no uvidím:) ešte beriem len prvý blister, takže čakať nejaké výsledky je skoro...

luckaaaaaaaa

čaute babeny:) má vaša antika vplyv aj na plet?:) mne by ju mala trocha aj upraviť, hlavne akné, ale chcela by som vedieť, či mi pomôže zbaviť sa aj čiernych bodiek:)

Zvedava78

mata - veľmi pekne ďakujem za odpoveď :) príbalový som samozrejme pozorne čítala, ale radšej som sa ešte chcela aj spýtať.

mataBB

ucinok znizuje napr lubovnik bodkovany...ibalginy a ine analgetika neznizuju ucinok..v pribalovom je jasne napisane, ktore lieky ucinok znizuju

2. otazka-ano
3. otazka-ano