Yves Rocher

Príspevok v téme: Yves Rocher
blink_182

Zdravím,

používa niektorá z Vás rozjasňujúci eko šampón od Yves Rocher? Včera som si ho kúpila ale ešte som ho neskúšala lebo sa trošku bojím čo mi to s vlasmi urobí. Na obale je napísané že rozjašňuje. Je to pravada? Tu je obrázok -odkaz odstránený-

A nemáte skúsenosť aj s vyživujúcou maskou tiež od Yves Rocher? www.yvesrocher.sk

Na vlasy používam prípravky bez silikónov a parabénov na prírodnej báze. Tieto produkty ich nemajú. Nepoužívam ani kondicionéry takže po šampóne by sa mali aj dobre rozčesávať. Preštudovala som všetky ingrediencie a naozaj som nič nenašla. Takže som zvedavá či to čo sľubujú na obale je pravda. Nie je to najlacnejšia kozmetika tak dúfam že sa mi oplatilo kupovať to.

Ďakujem za odpovede :-) (Poprípade aj napíšte aké máte skúsenosti s ich ďalšími výrobkami na vlasy. Budem vďačná.)

blink_182

Už som ho vyskúšala a môžem povedať že obidva výrobky sú úplne úžasné. Také krásne hladké a lesklé vlásky som ešte nikdy nemala. Som rada že som to zbytočne nekupovala. Fakt sa to oplatilo :-)

xy:)

ten konkretny sampon som neskusala, ale mala som iny, ktory vobec nebol dobry. s niektorymi vyrobkami som spokojna, s niektorymi absolutne nie, asi ako u kazdej znacky. ale cenovo je tato kozmetika nadhodnotena oproti kvalite, moj nazor.