Mám sa čoho báť?

Príspevok v téme: Mám sa čoho báť?
in

Približne pred 3 rokmi som mala prvý pohl. styk. U gynekológa som ešte nebola. No momentálne mám problém s bielym výtokom. Bojím sa, že doktor/ka nebude veľmi milý/á keď jej oznámim, že prvý styk som mala pred 3 rokmi a až teraz som sa objavila v ordinácii. Prosím Vás, kedy ste boli prvýkrát u gyn.? Po akom dlhom čase od pohl. styku? Vopred ďakujem za reakcie.

Adulka

ja som tu raz založila tému PRVÉ GYN.VYS V 23.BLBE?, tak si prečítaj,tam som sa aj ja pytala,kedy boli baby na prvom gyn. vyšetrení. Niektoré až dost neskoro a bolo všetko Okey, tak nemusíš sa bat. .

Adulka

ja som sa prvýkrát milovala asi pred. 3,5 roka a este som nebola u gyn. Práve sa v blízkej dobe chystám na obyčajnú prehliadku, nemala som žiadne problémy, tak som to odkladala. Nemôže ti nič hovoriť, je to tvoja voľba, kedy sa rozhodnes ísť. takže už len to že chces ísť, je spravne rozhodnutie.

Rebeka

no ja som este pohl. styk nemala a ni som nebola u gynekologa,ale kamaoska mala pohl styk a o nejake dva roky bola az u gynekologa a pokial viem tak bolo vsetko v pohode,nic jej vevicital tak by si sa nemala bat