moj pes..

Príspevok v téme: moj pes..
Brenda

asi pred cca rokom sa mi stala zvlastna vec...raz v noci som sa zobudila na to ako mi nieco chodi po posteli (prekracuje mi nohy) ako keby tam chodil nejaky pes...strasne som sa vylakala..a otvorila som oci a nic tam nebolo..neviem ci to bol len sen alebo skutocnost..lebo asi pred 4 rokmi sme mali psika ktory nam umrel..mala som ho strasne rada..neviem ci to bol on...teraz ked si na tom spomeniem alebo o tom hovorim niekmu tak sa rozplacem len tak bezdovodne..cim to je? neviem ci to bola skutocnost ci sa take nieco moze stat....:(

roza

4 roky je dlhá doba, to by už mal byť žiaľ otupený. Stačil jeden sen a slzičky sú tu znovu.

Nie nebol to v noci Tvoj psík, bol to len sen, ale také niečo by bolo pekné, že? No temer všetko má svoje vysvetlenie a tento sen má, odborník by vedel. Mne sa často zdalo že ma niečo dusí, že sa nemôžem hýbať, bolo to strašné a tak som sa pokúšala modliť a pomaličky to prešlo a zobudila som sa. S týmto problémom som sa zapojila do jednej diskusie a odborník mi to jednou vetou vysvetlil, nevysmieval sa mi, len mi to vysvetlil. Zaujímavé je že odkedy som to pochopila nič podobné sa mi už nestalo.

Máš dobré srdiečko, asi často na psíka myslíš a mozog je zložitý mechanizmus.

lost

tak udajne zvierata "duse" nemaju ( i ked ja s tymto nie velmi suhlasim, pretoze v tom pripade je system nefer, ak je realita taka ako ju realne vnimame ) (pre vysvetlenie, preco by mal existovat zivot vo zvieratach, ktore citia bolist ale i radsot, no smrtou im toto konci? zvierata nie su zle, pochybujem ze konaju sebecky ak oclovek, konaju len vramci prezitia, tak ani karma ich nemoze trestat, preco potom citia bolest ked ich nejaky clovek tyra? preco by museli toto trpiet bez akejkolvek moznosti vyuctovania?) ale spst k teme... no mozno to bol nejaky velmi intenzivny sen, niekto mi raz povedal, ze niektore sny sa "premietaju" v takom poloprebudenom stave, tj. clovek extremne intenzivne citi snenie, avsak sam sa nedokaze ani pohnut.
no a ked si psika mala tak srasne rada - tak je normalne asi ze ked sa rozplaces atd.. podla mna to nie je zle :)