SOMATIZACNA PORUCHA -už 4 rok žiadne libido

Príspevok v téme: SOMATIZACNA PORUCHA -už 4 rok žiadne libido
pajtasom

Som rok a 3 mesiace liečená u psychiatra , s tým že pred tým som absolvovala všeliaké vyšetrenia a nikdy sa nepotvrdilo nijaké organické pozadie všetko bolo negatívne. v apríli sa začal štvrtý rok čo vobec nemám libio nič a nikto ma nevzrušuje vobec mi nechýba sex nemám sexuálnu potrebu.

Predtým čo som nav štívila psychiatra už takmer dva roky pretrvávala choroba s príznakmi ako nostop bo lest hlavy, nevedela som prehlatat, prestala s om cítit sovj žaludok, presnejšie pocit hladu a sýtosti s om necítila príjemný pocit sýtosti som necítila nevedela som udržat rovnováhu na nohách krutil sa mi svet a dokonca taž ko sa mi čítal aj jeden riadok z knihy.Zo začiatku som bola presvedčená že je to z kliešta,ale borélie b oli len minimálne v krvi a to mi nepože sposobit také príznakyVšetk o to t rvalo takmer dva roky a skončilo s tým že libido sa mi nevrátilo.U psychiatra mi diagnostikovali somatizačnu poruchu , že mám alebo som prekonala depku.Zaujimavé je že ja som žiadnu depku nepocitovala skor som mala pocit že skoncim v blazinci,lebo vnimanie som malal dlho velmi z nížené,chut čuch všet ko mi odišlo na takmer dv a roky.

Všetko skončilo ale libido sa mi nevrátilo kto má skusenosti s touto chorobou alebo čo o nej je možné vediet,lebo málo som o nej dočítala na internete.

Ako dlho bude trvat kým sa mi libido nevráti?Dostávam injekcie RISPERIDON a lieky COAXIL.Cítim sa neporovnatelne lepšie,ale libido nič, problemom je že mám na sebe 20kg odkedy som ochorela lebo som necitila vtedy nič, myslím kým sa mi nevráti libido neviem ani schudnut.dakujem