Ochlpenie

Príspevok v téme: Ochlpenie
ado18

Dobry den, chcel by som sa opytat na radu. Mam docela vela chlpov na nohach. Okolo penisu ked si to vyholim blbo to vyzera oproti noham. Priatelku zatial nemam a nohy som si nikdy neholil ale docela sa za to hanbim. Aj ked sa prezliekam v satni tak si sem-tam spravia srandu ze mam chlpate nohy. Prosim o radu, a nepredstavte si ze som nejaky medved alebo nieco :D len sa obavam ze by to v buducnosti mohlo priatelke prekazat.

Tinusha

Skús si ich s holiacim strojčekom s nadstavcom iba pristrihnúť na taku dĺzku ako chceš..moj priatel to tak robí a vyzerá to lepšie :-) v ziadnom prípade si ich nehol uplne :-)

Balquiss

Ahoj, sám si písal, že nejak moc chlpaté nohy nemáš, tak nevidím dôvod prečo by si si ich mal holiť. Keď si chceš holiť nohy kvôli svojmu pocitu, tak si ich ohol, ale myslím, že ak už natrafíš na dievča čo chce aby si si holil nohy tak ti to povie. Ale ja osobne milujem chlapcov čo majú nohy prirodzene chlpaté. Proste je to sexy. Nemám nič proti tým metro-sexuálom čo si holia nohy, alebo športovcom čo si ich holiť musia, ale je to aj pre ženu zvláštne keď jej priateľ má hladšie nohy ako ona sama. A JE TO DOSŤ OTRAVNÉ SI HOLIŤ NOHY, VER MI!!!!

lienocka2

Určite si to ani neskúšaj holiť. Je pravda, že každému sa páči niečo iné, ale čo viem, tak väčšina báb, keď vidí chalana s oholenými nohami, tak len prevracia očami. A ak si to už raz oholíš, potom treba stále. A vôbec to nevyzerá prirodzene. Však ak budeš mať priateľku, tak potom sa jej spýtaj, čo sa páči jej, a až potom sa skús podľa toho zariadiť.

alussska

Ani neholiť, ani nezastrihávať, budeš potom vyzerať ako zle ohorené prasa pri zabíjačke. Ochlpenie je u mužov prirodzené a pre väčšinu žien veľmi práťažlivé. Elegancia je o niečom inom a viac ako holenie je u muža dôležitejšia hygiena, keď je k tomu ešte dobre navoňaný, vkusne oblečený, oholený len na tvári, potom niet čo riešiť :o).

prowler16

nehol si to, skus pouzit zastrihavac chlpkov Philips Bodygroom, ten strojcek ma tri nastavce roznej dlzky, a ked si tym skratis chlpky na nohach vyzera to tak elegantne, ani dlhe ani oholene, fakt super masinka, odporucam