chlapi a NEVERA

Príspevok v téme: chlapi a NEVERA
xiu xiu

chcem sa spýtať mužov, chlapov, chlapcov sa jednu vec. Prečo majú tendenciu striedať ženy /táto otázka je smerovaná hlavne tým ktorí to robia/, nechcem počuť že to máte tak v génoch a podobné kraviny.. chcem počuť normálnu odpoveď, čo vás k tomu vedie - zvedavosť, dosahovanie skúseností, alebo čo presne, prečo existujú chronickí sukničkári, čo presne ich k tomu vedie že nedokážu zostať s jednou ženou, prečo ich musia mať toľko... ďakujem za všetky solidne odpovede..

pyrana

alice_s: a ako to potom riesit,ked dostanes taku chut?podvedies partnera?este sa to nikdy nedozvedel?alebo si silna a odolas?

alice_s

ja by som take rozdiely medzi pohlaviami nerobila...sama o sebe viem, ze aj ked mam fungujuci vztah, ked sa mi naskytne lakava prilezitost, nie je mi vsetko jedno...este ak sa do toho zapletie par poharikov...a pritom mi nemusi nic chybat, jednoducho, ako tu isty pan napisal o kuracom mase...a to nie je pravidelna nevera, ale viem, ze v istej prilezitosti by som mala co robit...no asi aj zena moze mat plne gule :))) alebo potom nie som zena.

caramellle

tendencia byt neverny sa vo vseobecnosti pripisuje viac muzom nez zenam.....ale preco sme to prave my zeny ktore nevera dokaze tak neskutocne zdeptat na dlhy cas??chlap odpustit neveru nedokaze preto, lebo dovod preco bol on zene neverny je ze mal momentalne preplnene gule a nemohol sa ovladnut,a ked to spravi zena, mysli si ze ju to k tomu viedlo z rovnakeho dovodu( PODLA SEBA SUDIM TEBA )avsak zena nieco take spacha lebo jej vztah s muzom nefunguje,ma nejake problemy.boze nenavidim byt klamana!!!

danka12

ja si myslím,že keby baby neopatovali pohľady, nepredvádzali by sa pred nimi tak by až tak neverní neboli, ale každá baba má dobrý pocit ked ho inej preberie, priznajte si to, toto chlapi medzi sebou nerobia

basa

prevntivne po zadocku:DD ale tak mozno mame stastie na chlapov ,ktori su ini ako ti ostatni...no tak aspon dufajme,ze mame:)

makra

baby, co keby sme ich dobili uz teraz, len tak preventivne, aby si dobre rozmysleli, co robia :D :D :D chuda moje zlate, keby ten vedel co tu trepem :) asi by pre istotu dobil on mna :)

basa

no ta vyhovorka,ze bol som opity! to je hruza...aj ja som s priatelom zatial stastna a vsetko nam klape, snad ma nepodvedie a aj keby to urobil tak to nechcem radsej vediet inak ho aj ja dobijem :)