Sexualne temy-zaujima ma hlavne nazor muzov

Príspevok v téme: Sexualne temy-zaujima ma hlavne nazor muzov
zvedava22

Ahojte. S mojim partnerom sme spolu pol roka. Ja ho vemi lubim a mam neustale chut na sex, takmer vzdy ho iniciujem ja, ale on tak casto nechce, vraj mu vadi, ze ja mam stale zaujem a jeho to potom nebavi, aj ked mu imponuje, ze je pre mna taky pritazlivy. Ale ja som proste taka, ked lubim, tak mam chut na sex, a dost casto. Mam znizit svoje naroky, aby zacal mat chut aj on castejsie? Potom mam pocit, ze ked ja chcem, on nechce a nemusi a naopak budem k dispozicii vzdy, ked bude chciet on. A zase ked ho odmietnem ma to potom mrzi, pretoze ja chut mam, ale robim to schvalne a on je urazeny.
Dalsia otazka: moj partner mi vobec nerobi oral, neviem cim to je, povedal mi, ze sa na to skratka neciti, ze asi nema ku mne az tak blizko, ani nemame ziadnu poriadnu predohru, ziadne maznanie sa predtym, vobec sa nebozkavame. Opat sa zopakujem, ja ked lubim, tak by som partnera najradsej popapala celeho, kazdy kusok jeho tela, maznala sa s nim, hladkala, hrala, oral mu zboznujem robit a on to vie a patricne si to uziva, ale od neho nic....znamena to, ze on ma nelubi? Inak vztah mame velmi pekny, tak nechapem tento problem. A nas sex je uzasny, divoky, ale je to len sex...nie je tam nic precitene. Myslim tym je tam vasen, ale necitim v tom nieco hlbsie....z jeho strany

Excell

Ja si myslím že to chce čas, ste obaja mladí, tvoj partner je neskúsený, nezrelý na milovanie, evidentne si to nevie užívať, v jeho veku nikto nie je sexuálnym inžinierom, som si istý že tá vášeň časom príde aj sama.

..

Presne tak. Najprv hľadaj všetky možné spôsoby, ako problém vyriešiť. Ale rieš to iba kvôli sebe. Ak nepríde ani po všetkých tvojich pokusoch žiadna odozva z druhej strany, potom radšej uteč..

AdamKrt

Neutekaj, to by bolo unahlene. Ale zisti si, ci sa Ti oplati snazit sa. Zamilovany muz urobi pre svoju partnerku vselico a urobit jej to dobre, je zaklad, samozrejmost. Ked Ti to nechce robit, aby si bola spokojna a sprava sa sebecky, stoji za zamyslenie, ako berie Vas vztah. To si prever a az potom sa podla toho zariad.

..

Noo veď presne tak som to myslela, on jednoducho nechce. Teda hlavne vtedy, keď ona áno. Myslím, že je to sebec a neoplatí sa, aby sa ona snažila. Nech mu dá najavo, že nie vždy, keď si on zapíska, mu dá to, o čo si požiada. Chápeme sa ? :D

AdamKrt

Suhlasil by som, ale ked uvazime, ze moze niekedy 3-4x za tyzden, tak mi pripada, ze skor NECHCE, ako nemoze. Nechce oral, nechce jej robi neznosti, chce to iba podla seba, seba, seba. Keby mal 1-2 milenky, nestihal by ich obrabat a castemu styku by sa vyhybal, pretoze by ho to absolutne vycerpalo. Lenze, ked si setri energiu, moze ju davat druhej.

Treba ho mozno trochu vyhecovat, co ma za problem, ci castejsie nemoze, ze ma slabsie libido, erekciu, alebo co ?

Lenze on nechce to riesit. Partnerke moze dat masaz, aj ked nema chut na sex. Aj ten oral jej moze vtedy dopriat. Keby sa vedel ovladat, tak aj keby striekat uz nemohol, aj vtedy moze zenu uspokojit...

Ze nechce, je horsie nez nemoze.

Tie vitaminy mu mozu nabudit vacsiu tvorbu spermii, testosteronu a zvysenie libida.
-----------------------
Dalsia prirodna moznost je pouzitie prirodnych stimulantov napr. vo forme cajov. Caje, ktore dostat kupit su Lapacho, Catuaba a v svojej kombinacii pri dlhsom uzivani, zvysuju sexualny pud a maju pozitivne ucinky na organizmus. Musia sa varit cca 15 minut, lebo ide o koru zo stromov, nie typicky caj. Pripadne mu do jedla primiesavat peruansku Macu - alebo do pitia, taky koktejl s Macou. Su to vsetko prirodne pripravky pozitivne posobiace na organizmus a libido, erekcia, atd su len cast z mnozstva pozitivnych ucinkov.

Ale potom bacha na bujaka.... :))))

..

Tak ale vidíš, ako sa k nej správa, keď mu dáva najavo, že chce sex. Jemu určite dôjde, že ide iba o hru. Podľa mňa tieto zvádzacie techniky on neocení. Vieš mne to pripadá tak, že to čo radíš je v poriadku, ak má chlap problém s libidom a samozrejme je to super, na osvieženie vzťahu ;)Ale tento jej priateľ to berie iba ako výlučne jeho potrebu.

AdamKrt

Ved vravim, ze sa to da robit na rozne sposoby. Napr. nedovoli mu pripojit sa. Alebo bude mat poznamku, ze tamta dole uz dlho nic nevidela... a potrebuje ukojit :)

Sama musi poznat priatela a odhadnut, ako asi bude reagovat.

Ale to holenie je v pohode, k sexu nemusi dojst vobec. Ide len o to vzrusenie. Tak isto, moze sa ho opytat, ci sa nechce POZRIET na show s vibratorom a nemusi on robit nic...