Práca v zahraničí - skúsenosti

Príspevok v téme: Práca v zahraničí - skúsenosti
marisela

Dobrý deň.Chcela by som sa opýtať či má niekto z vás skúsenosti s prácou zahraničí.Napr. v skladoch,zber ovocia,hoteloch a podobne.Chcela by som sa taktiež opýtať či ste pracovali prostredníctvom agentúry alebo priamo kontaktovali zahraničného zamestnávateľa? A ako pritom postupovať? Za odpoveď ďakujem...

Milos8181

Reagujem ku prispevku na VM Recruitment. To co tu pise ten pan pred tym. Mne praveze VM Recruitment zabezpecila pracu, a to som bol uz v UK a skoro na ulici. Kedze som tam siel na slepo, a nemal nic vybavene. A mozem tiez potvrdit ze pomohli mi a to dost. Pomohli aj tam kde nemuseli. Samozrejme ako pise chlapik v prispevku pred tym, mozete ist rovno cez Anglicke agentury, ale ked im nieco nevyde, ostanete v stychu ako ja. VM Recruitment my dokonca pomohla zmenit aj doterajsiu oracu kedze som chcel byt blizsie ku znamim v inom Anglickom meste. Takze za mna odporucam, hlavne pre ludi ktory nemaju nic vybavene a maju strach ist na blind.

slovenskoupada

ahojte ozivujem temu o praci v zahranici doma na Slovensku nezarabam ani 500 eur a to mam vysku...takto som si veru zivot nepredstavovala... prosim poradte nejaku pracu v zahranici aj zber ovocia vsetko lepsie ako nase slovenske platy... dakujem

Dan1111

VM recruitment neodporúčam, na začiatku budia dojem starostlivosti, ale žiadne sprostredkovanie nezabezpečujú, iba posielajú ľudí do anglickej personálnej agentúry, kde nemáte žiadnu istotu, že vás zoberú. Napr. konkrétne na prácu do Boohoo v Burnley naozaj zoberú takmer každého, lebo je to práca v ktorej väčšina ľudí vydrží len pár dní, keďže nie je jednoduché 12 hodín denne behať po 6 podlažnej budove a zbierať tovar. Čo sa týka ubytovania je to ďalší podvod, lebo agent vás nechá podpísať neštandardnú 6 mesačnú zmluvu, ktorú nemôžete vypovedať, takže stratíte 3 týždňový depozit. V každom prípade v prípade záujmu odporúčam ísť priamo cez anglickú agentúru STAFFLINE Recruitment, ktorá prácu skutočne zabezpečuje a ubytovanie si dohodnúť cez www.spareroom.co.uk alebo vám Staffline vie pomôcť aj s ubytovaním. Kontaktné údaje na Staffline: Tel: 0115 9500885 Mobile: 07976 719 347, Email: gordon.speed@staffline.co.uk Web: www.staffline.co.uk

kamila45

ludkovia napiste veru svoje skusenosti...toto by aj mna strasne zaujimalo popripade cez ktore agentury sa da zamestnat ktore su naozaj spolahlive.. a napisat sem aj tie nespolahlive... nutne potrebujem pracu v zahranici co najskor... u nas zarabam 400 eur neda sa z toho zit ... dakujem

melasanjaaa

Mate skusenosti s pracou cez agenturu Expres people ??? Konkretne v Prahe.. štitkovanie rifli..atd v sklade....

Jeffo

Ahojte, ak mate zaujem primarne o Rakusko ci Nemecko alebo Svajciarsko skuste pozriet ci vas zaujme nejaka pracovna ponuka na nasom webe tu : www.praca-rakusko.sk ponukame aj brigadicky aj dlhodobejsie prace na TPP, vieme sa Vam prisposobit :) ziadne registracne poplatky ani ine nezmysly sme Slovensko-Svajciarska spolocnost takze si zakladame na serioznosti :)

Ahojte, Marek

Orol1313

Ahojte,
Vedel by mi niekto poradit,niekto kto pracuje v Holandsku?
Idem po prvy krat pracovat do Holandska ale v zmluve mam uvedene 0 hodin a podla potreby. Pisal som manazerke aby mi upravila hodiny v zmluve, no ona mi povedala ze v Holandsku to takto robia bežne aby som sa o hodiny nebal lenze ja sa obavam lebo hodiny nemam nijako garantovane v zmluve. Ma s tym niekto podobnu skusenost?co si o tom myslite?
Dakujem za odpoved.

RZagency

We are searching for sport and kids animators for season 2017 in sunny Creta.
If you are an attractive, smiling and loving life person, then you're right we need. Do not worry if you have no experience - will train you and give everything you need to succeed in the summer!
A great opportunity for young people to make money, enjoy the summer and to gain experience in international environment.
We provide a welcome arrival, accommodation, meals 3 times a day (hotel), uniforms, all the necessary documents for the official working and, of course salary !
If you are interested or just have a question - rolandszarins@gmail.com
www.facebook.com

Spravodlivosť si Ťa nájde vždy..

Caute Ludia dajte si pozor na firmu czechoslovaaakreall hlavne sidlo maju v prahe ,tam sa jebu ale maju sidlo aj na slovensku, su to klamari, podvodnici, neplatia mzdu vzdy same vyhovorky, hraju sa na slusnych a poctivich ale v podstate je to oyebbb.. Maju na strankach nastrcenych ludi, ktory maju nieco.za sebou a potom sa chvascu tym, ze su seriozni.. Su asi taky seriozny ako osraty toaletak na hajzli po riadnej sracke.. Firemne peniaze sa rozhadzuji na kurvicky ,kavicky, alkohol a tak dalej no proste bordelll jak sa patri .. Maju viac nepriatelov ako priatelov..vserko je fiktivne.. Nedajte sa oyjebat..pozor lakaju ludi z celeho slovenska, pretoze ??? Preco???
Cesi ich uz poznaju,a nikto pre nich nechce robit za 9 tis.cz ako sa vravi ked ftacka lapaju milo mu spievaju...