Zapáchajúci výtok

Príspevok v téme: Zapáchajúci výtok
betusss6

Ahoj chcela by som sa spítať že čo mi pomôže keď mám už vyše týždňa strašne moc silný zapáchajúci výtok. :( Nič mi na to nepomáha a doktor mi powedal že som v poriadku.. :( mám to po pohlavnom styku už týždeň a strašne mi to prekáža kedd som niekde v soplocnosti a je to strasne moc cítiť:(. Ďakujem a prosím poraďte mi niekto :( čo stým:(...

sJozef

Mas otravu. Zisti zdroj jedu a odstran ho. Amalgamy v zuboch, ockovanie, zubna pasta s fluorom, farba na vlasy, tabletky z lekarne... Proti tazkym kovom sa pouzivaju chelatory, selen. Aktivne uhlie viaze 50 druhov jedov.

Zanedlho mi zablokuju pristup do tejto diskusie. Mala by si vediet ze doktori ti nepomozu a budu ti klamat. AK chces radu, nechaj tu mail, mozno sa ti niekto ozve. Pride ti aj kopa reklamy (aloe vera, kolodine striebro, vselijake zazracne lieky) ale budes mat aspon sancu. Sem mozu pisat iba ludia ktori klamu. Toto je stranka organizovanej mediciny. Stranka BigPharmy, obrovskeho biznisu s tabletkami a utrpenim ludi. Zdravi ludia neprinasaju ziaden zisk, nie je zaujem o vyliecenie, iba o dlhodobe liecenie s pochybnymi vysledkami.

muchacc

Hygiena tvojho partnera je na dobrej urovni?
Lebo ak ti zanesie do posvy "syr nivu" spod jeho predkozky, tak sa nie je co cudovat.
Umyva si on pindura niekedy?

Lebo je taky vtip, ked Dezo doniesol domov vonave prezervativy a hovori Arani:
"Ja teraz zhasnem, nasadim kondom a ty budes hadat, co za chut to je"
Dezo zhasol, a Arana hned krici: "Ta syr niva".
Dezo na to: "Dik Arano este ne. Sak som este gumu nenasadil".