17 a osamelá

Príspevok v téme: 17 a osamelá
beep

Ahojte, mám taký problém. Mám 17 rokov a ešte som nikdy nemala frajera. Je tu však taký háčik. Všade kde sa otočím, sa namňa nejaký chlap usmieva, píska a podobné hlúposti. V škole mi ľudia hovoria, že chcú vyzerať ako ja, ALE JA SOM AJ TAK SAMA. Neviem v čom je problém, ešte som sa nikdy ani nebozkávala, je mi totiž nanič z tých 'párty vzťahov'... A vždy sa zaľúbim do niekoho nezvyčajného. Raz učiteľ, raz doktor, spevák a tak ďalej... V čom je problém? :( Nejaké rady? Ďakujem!

Lucinka26

radšej nechci mať vzťah a nedovoľ niekomu aby ti vstúpil do života a keď to najmenej čakáš tak odíde.. ja mám tiež 17 a pred dvoma dňami som zažila najväčšie sklamanie svojho života a povedala som si že minimálne do 20 NIKOHO NECHCEM.. ver tomu že keby vieš čo to je mať zlomené srdce radšej počkáš aj do 40 na niekoho a nebudeš to chcieť takto uponáhľať..

BBella

aaa...ked to clovek najmenej caka...ja som ani vztah nechcela, a sprvu som mu to aj hovorila, ze nemam naladu,ze sa chcem sustredit na skolu,a som sklamana zo vsetkych, tak ma nechal samu podumat...a rozdumala som sa a uz sme spolu viac ako 2 krasne rôcky.

BBella

normalne mi je do smiechu, ked si spomeniem na to kedy som ja mala prvy krat normalne vztah, predtym tam boli nejake vztahy, ale straaaaaaaaasne zle, obcas to ani nevyzeralo, ze to bol dajaky vztah....takze, moj prvy vztah v 25r.cize mas cas:)amen:D

kafe

Toto mi pripomína - sedím si na zachode a chcem sa vys..ť, lebo JA CHCEM. Ale môžem sa aj rozpučiť, proste to nepôjde. Lebo sú veci, ktoré proste svojou vôľou neovplyvníš.

titi400

a kam sa naahlit, cim viac budes chciet vztah tym dlhsie ho nebudes mat (zakon schvalnosti :d) ja som zacala aasi v 19tich .. sa mi marii .. hoci to bol prvy nebol to posledny (asi preto ze som to chcela hned :D) a vtedy ked som nechcela prisiel ten terajsi .. a tahaame to a tahame :D venuj sa svojim zalubam skole rodine a pod a pride to samo :)

michaela312

Skús popustiť od lekárov, učiteľov, spevákov, a medzi bežnými ľuďmi určite nájdeš :) O nič si neprišla, dočkáš sa, všetko má svoj čas :)

lost

no napr ja som sam :P
ved tu nikto iny aj tak nie je :D
teda prave v tomto momente :)

presne tak isto je to v realnom zivote..
hladas nieco co este nie je "pritomne" v danom case a priestore..
radsej pockat na nieco ako brat nieco "len ayb bolo" a brat nieco v pofidernej kvalite :)

podla mna radsej v 17 nemat nikoho, ako v 15 zacat a v 17 byt mamickou :) alebo so zlomenym srdcom.. casu este dost :) len si musis davat pozor na chalanov co ta budu chciet len namotat atd..

prava laska sa nenajde len tak lahko :P to by bol zivot priserne jednoduchy :))))