Následok po veľmi vasnivom sexe???

Príspevok v téme: Následok po veľmi vasnivom sexe???
Sashax

Dobrý
mám 25r a môj problemm je, že som mala dosť brutálne vasnivy sex s priateľom, ktorý je aj dobre vybavený tam dole a ráno na to má začalo palit pri moceni a taktiež som začala krvacat pri moceni. Chcem sa opýtať, či to môže byt spôsobené mechanicky, alebo je to nejaký zápal?
Ďakujem za radu.

Sashax

Je to zvláštne, lebo cez deň som spozorovala, že pri moceni má to ani neboli, ale keď domocim a mechur sa vyprazdnuje tak vtedy tá palivost a bolesť prichádza. Najprv som myslela že je to sliznica vaginy, tak som si dala tampón a ten po vybrati bol úplne cistucky a biely.
Určite pôjdem k lekárovi, len som mimo BA a dostanem sa tam až další týždeň, tak preto sa pýtam na rady. Skúsim tie caje a všetko.

Je to zvláštne nikdy som nemala taký problém.dúfam že to nebude nič vážne.
Dik za odpovede ak máte pre mna nejaké rady ako v týchto dňoch postupovať a liečiť sa tak mi napíšte budem Vám vdacna.

AdamKrt

OK OB, je to pravdepodobne, ako hovoris...

Ale ak by bola niekde natrhnuta, neda sa vylucit, ze sol v mocovine ju bude niekde stipat. Predsa len natrhnutie pri obdarenom priatelovi, moze byt tiez pravdepodbne.

Je to jedno, treba ist tak, ci tak na vysetrenie. Spekupovat tu mozeme do vecera :)

whee_ee

AdamKrt - ju páli PRI MOČENÍ a pri ňom aj krváca... O krvácaní po sexe viem niečo aj ja a nie len z pohľadu pozorovateľa, keďže som žena a takisto viem, čo je to mať zápal močových ciest... A pri sexe sa bežne môžu zaviesť baktérie do močovej trubice, viz nižšie príspevky....

AdamKrt

whee_ee - Ja zase vychadzam z predpokladu, ze ma problem vaginalny, poskodenie sliznice a nie urologicky. Kedze to bol divokejsi sex s viac obdarenym partnerom. Klasicky zapal moze chytit totiz hocikedy.
To o aky problem sa jedna, nech rozhodne doktor. Ved gynekolog si uz poradi, kam ju poslat na vysetrenie, ak to nebude ono.

Mne sa tiez s partnerkou stalo, ze pri dlhsom milovani sa jej pustila krv bez toho, aby ju to bolelo /a nemala menstruaciu/...

whee_ee

AdamKrt, bolesť a krvácanie pri močení je skôr vec urológa ako gynekológa a neviem, či Ti niečo hovorí uprednostnenie urgentných a bolestivých prípadov, a áno, dokonca niečo také pozná aj naše zdravotníctvo.... A som zvedavá, ako by jej ten výplach pošvy pomohol pri pravdepodobne urologickom zápale...

Sashax, navštív lekára, ak je to urol. zápal, je dobré ho preliečiť čo najskôr, aby sa nezhoršil, poprípade sa nestal chronickým ... Zatiaľ si kúp nejaký urologický čaj, ja pijávam UROSEPT z lekárne a je fajn, a tiež odporúčam tabletky URINAL a veľa brusnicového džúsu napríklad.

Celý môj príspevok má zmysel, ak bolesť je spôsobená močovým ústrojenstvom a nie vagínou, ďakujem :D

AdamKrt

Zalezi, kedy si mala ten sex a ako hodne bol divoky. Ono to vacsinou po 1-2 dnoch prejde aj same, ak nenastanu nejake komplikacie. Ale ist ku gynekologovi bude lepsie, ak sama nemas predstavu, co sa Ti presne asi stalo.

Ak uz to vsak neni len bolest, ale aj krv - uz je to podstatne vaznejsie a navstevu gynekologa by si nemala odkladat.
-------------
Druha vec je, ze pri dnesnom stave zdravotnictva, kedy Ta gynekolog vobec objedna....

Ak by to bolo neskor, tak by nebolo zle urobit si vlazny repikovy caj, kupit si striekacku, alebo balonik na klistir a urobit si vaginalny vyplach repikom. Dobra kombinacia moze byt aj spolu repik s nechtikom. Ak je tam infekcia, alebo ranka, bude sa to lepsie hojit.

Weva

presne tak... v tomto momente uz asi oboje!

dolezite je hned po sexe ist na zachod sa vymocit nech sa bakterie vyplavia - tym drazdenim sa Ti to mohlo cele zapalit, ked je to uz neprijemne a najma krvacas chod radsej k lekarovi... lepsie je to preliecit.

Pomaha vela pit (bylinke caje ci cistu vodu) a ja som brala i potravinove doplnky z cranberries a i stavu som nasla... ale lekar Ti poradi najlepsie