Chýba mi vztah

Príspevok v téme: Chýba mi vztah
zuzi2525

ahojte, takmer pred rokom som sem napísala pretože som bola mimo z rozchodu ( prišla som o lásku svojho života) Potom som mala 3 mesačný vztah, ale ten sme ukončili, bol to skor taký kamarátsky v kontakte sme ostali ako kamaráti. No a mne strašne chýba vztah, stále som sama, s kamarátkami to už nie je to čo bývalo, všetky majú priatelov, stretávame sa málo. Ked som mala priatela, každý den sme boli spolu, chodili sme na výlety, alebo proste sme išli len na prechádzku a teraz sedím doma a nemám ani možnost poriadne sa s niekým stretnút. Teraz sa učím na skúšky, aj pracujem ale aj tak cítim že mi niečo chýba. Už takmer rok je to vždy to isté. Ja viem, že to príde nečakane, ale kedy? Nechcem mat zas vztah za každú cenu, s hocikým, musím ho lúbit, musí mi byt s ním dobre a musím cítit, že to funguje. Pred rokom sa mi skončil 2,5 ročný vztah, a pred ním zase 3 ročný čiže 6 rokov som nebola sama, bolo mi dobre a teraz je to strašné, ked príde teplo, človek by mohol íst na kúpalisko a nemá s kým, bola velká noc, silvester a ja doma s rodičmi...

xantipkaR

Zuzka moja ja som na tom tak isto a kooopec ďaĺších ano asi to je teraz taký trend normálny vzťah už nemá hodnotu, ale nepomôžeš si ani to neurýchliš čím viac budeš túžiť po vzťahu tým to bude horšie, nechaj tomu voľný priebeh on si ťa už ten pravý nájde niekedy je lepšie počkať si ako sa nasilu snažiť o niečo a trápiť, aj keď to je ťažké, prežívam to isté...

amalka03

Ahoj zuzi

Ja by som na tvojom mieste sksuila zoznamku na internete.Daj si inzerat alebo odpis na nejake, co ta zaujmu.Clovek takto spozna vela zaujimavych ludi:)
Drzim palce, nech sa ti podari najst toho praveho.

asak

Cim viac sa clovek snazi si najst niekoho tim to je horsie treba tomu nechat volny priebeh.Viem sa vzit do tvojej kozi zaklad nesed doma tam ho urcite nenajdes:))

zuzi2525

ja som nikdy nemala problém s tým, že by som nemala kamarátky, práve naopak, boli dni, ked som nevedela s ktorou mám íst von, akurát teraz sa všetko zmenilo, nakolko, sa jednej narodilo dieta, druhá si zas našla priatela a prácu v blave, tretia tá bola z partie ex-priatela. Proste každá má už svoj život a takto je to už tažšie, síce teraz mám jednu novú kamarátku, s ktorou si výborne rozumieme ale tiež je to len raz za čas, nakolko ona je rozvedená, má syna, takže sa musí aj jemu venovat. Ked som skončila školu, pred 6 rokmi tak sa každý vybral inou cestou a tie kontakty sa stratili... No pravý dovod prečo ma nechal moj ex doteraz neviem, bolo to z jedného dna na druhý, pred mojimi promociami, ale odhadujem, že v tom bola iná, nakolko o mesiac som ho videla s inou babou, s ktorou je dodnes. Ja som na priatela nebola až tak velmi naviazaná, že by som s ním chcela byt každý den práveže on to potreboval... ale zato sme mali aj svoj vlastný život, ked chcel on íst von s kamošmi, išiel on, ked ja tak ja. Problém je tu ten, že odkedy sme sa rozišli, všetko mi ide velmi pomaly, ten rok sa mi zdá, ako keby už trval 5 rokov, s babami vyjdem tak raz dva krát týždenne do mesta, ale nejak mi chýba spoločnost, to, že idem na 2 hodinky s niekým pokecat mi nestačí, potrebujem viac, nie som typ človeka ktorý je rád sám. Síce teraz som začala brigádovat, tak hádam to už bude lepšie, tešila som sa že spoznám nových ludí, ale kolektív je tam hrozný, načo som už bola dopredu informovaná od viacerých ludí, že tam to o kamarátstve nie je, čo ma aj dost mrzí...samé intrigy, ohovárania.

Excita

No vidis, to je vyborne. V tom pripade ako tu uz niekto predo mnou pisal, by si si mala hladat kamosku a nie frajera. :)
Resp.urcite najprv kamosku, az potom frajera.
Ako si sama napisala "Ked som mala priatela, každý den sme boli spolu, chodili sme na výlety, alebo proste sme išli len na prechádzku a teraz sedím doma."
Nemozes riesit najdenim si chlapa to, ze nemas s kym travit volny cas alebo vecery, vies. :)
Co ak sa navyse zamilujes do niekoho, kto z roznych dovodov nebude moct byt s tebou kazdy den(aj to sa casto stava)? To opat nebudes spokojna a znova ti bude nieco chybat - kamaratka.
Jednoznacne musis mat vacsi okruh kamosiek, nie je dobre sa fixovat len na partnera, ak aj cloveka nejakeho ma, vzdy by si mala mat aj svoj vlastny zivot a vlastny okruh priatelov. Vtedy aj partnersky zivot funguje lepsie.
Este ked sa mozem opytat, z akeho dovodu ta expriatel nechal?

zuzi2525

ale ano, ja práveže rada chodím do klubov a podnikov, akurát ma diskotéky nebavia. Len hovorím že nemám velmi s kým, nakolko všetky moje kamarátky už nebývajú tuto a jednu ktorú mám, tá večer von nechodí, prečo- to sa ma nepýtajte je dost zvláštna, všetko jej vadí, nie je typ, čo by vyhladával kontakty... Dalšia už má dieta.

Excita

Ked mas aspon jednu kamaratku, vytvorte si nejaky spolocny ritual... napr.raz do tyzdna si vecer niekam vyrazte. A aj ked ta nelakaju diskoteky alebo povedzme bary, nebavi ta stretnut sa s kamkou, pekne sa "vyfintit" a potom vyrazit von? Ved ist do klubu absolutne neznamena len to, ze sa tam clovek musi "ozrat", tancovat do nemoty a pod.. Staci, ked prides usmievava, niekde sa "usalasis" a budes sa citit prijemne, ci uz pri bare alebo inde a ostatne uz pride samo. Ja mam vselijake skusenosti, no mna uz nikto nepresvedci, ze naj ludia sa stretavaju v spolocnosti, baroch, kluboch a na disko. Spociatku mi tiez vadili spiti mladici, ktori tyzden co tyzden hladaju "piatkovu jednorazovku" ale casom sa aj ty naucis ich automaticky selektovat z tvojho zorneho a zaujmoveho pola a ostanu ti, ktori tiez hladaju normalny kontakt a nie frasku, na ktoru si rano nebudu vediet ani len spomenut. :)