neustale problemy s pletou

Príspevok v téme: neustale problemy s pletou
neriesimnic

od puberty mam stale aknoznu plet....milion pripravkov som vyskusala potom som sla konecne dermatologicke, ta mi dala aj niake maste aj tu drahsiu kozmetiku a pomoholo asi po pol roku a rok to bolo fajn. potom sa to vratilo spat, aj preto ze som to zanedbala potom, to je jasne, aj psychicke problemy do toho. tak som sla zas, asi rok a pol je tomu, trocha zabralo ale stale je to biedne, pripisujem to nervom v ktorych momentalne som, ale snazim sa vydrzat. problem je v tom, ze akonahle sa pleti dotknem, tak sa na tom mieste vyhodim. a nielen prstami, uz rok a pol spim len na chrbte, ani poduskou sa nemozem dotknut, nemozem si ani podopriet lice ked sedim, nemozem sa spotit proste nic. unavuje ma to.
najnovsie som sa vyhadzala aj na hrudi, urcite z toho tepla. a cistit mozem kolko chcem, nahodou sa spotim a koniec.

soapapp

Ahojte ak by mal niekto záujem, mám na predaj lieky ROACCUTANE - na akné (20mg a 10mg balenie), už ich nepotrebujem, minula som desať liekov z každej krabičky, takže miesto 30-tich je tam dvadsať.
Treba ich minúť do októbra 2013.
Ak by mal niekto záujem ozvite sa mi na 0911/024681, alebo na mail foolish@pobox.sk

RNG

Rozne silne mydla nicia plet.Tak isto chlor.Ludia sa casto vyhadzu pri kyslom tele, skus alkalizaciu(na Slovensku dostat vo vinarskych potrebach odkyslovac vin, Kalinat, 1/4 lyzicky az 1/2 lyzicky skoro rano hodinu pred jedenim s velkou salkou teplej vody alebo caju telo alkalizuje aj pomoze precistit.
Ak to nestaci, mysis si odmorit telo branim, nielen kalinatu, ale aj silnych enzymov rano, tiez absorbentov, ako napr mikrovlakniny(psylium, pektiny, arabinogalaktany) a adsorberntov ako aktivne uhlie, bentonity a zeolity.
Natieraj sa na noc na mokre telo kokosovym olejom s par kvapkami citricidalu/GSE, co ti sterilizuje kozu a aj ked mas vyrazky, nebudu ti aspon hnisat.
Po odmoreni telo uz nebude musiet cez kozu nic vyhadzovat, tj prestanes sa vyhadzovat a skrabat.

neriesimnic

neviem jess...v zivote som na nic alergie nemala a citim sa fajn stale. ani chora nebyvam viac nez raz za dva roky.

neriesimnic

niekedy ma uz take nervy chytaju z toho ze sama si to rozrypem. dlho drzim ale ked sa to aj tak vyhadze tak uz mi je to jedno.