Vzťah

Príspevok v téme: Vzťah
mel6662

Ahojte, neviem kto by mi s týmto mohol pomôcť a vysvetliť to. Mám priateľa, sme spolu niečo cez 2 roky a všetko je fajn. Neviem si predstaviť žeby som s ním už nebola. Problém je, že ma ale láka skúsiť niečo s inými, možno je to v tom že pred ním som mala len 1 chlapca. Takisto som rada s ním, no chcem chodiť von aj s kamarátmi, tým myslím chlapcov. No naopak som zas veľmi žiarlivá a viem žeby sa mi to v jeho prípade určite nepáčilo. Keďze sme spolu už dosť dlho, je to aj taký stereotyp.Má takýto vzťah ešte zmysel? ďakujem

Simonella

suhlasim so vsetkymi co tu napisali :)
mel, ja som mala pod. problem , tiez som sa nad zamyslala.. pred tym plno kamosov a teraz len s jendym clovekom - stereotyp... no nechala som tomu cas a vies na co som prisla ? ze si naozaj treba vazit to co mas ako napisal Lost, lebo nikto ti nikdy tak nepomoze alebo ta tak nepodrzi ako tvoj najblizsi clovek - tvoj priatel.
kamarati boli, su, budu a mnohi aj sklamu.. ale ak mas pekny vztah tak ho nezahadzuj preto ze sa mozno teraz nudis.. hoc neviem kolko mas rokov ale casom pochopis ze najst takeho cloveka kt. mozes plne verit akym je tvoj priatel (dedukujem z toho ze ste spolu ce dva roky) je velmi tazke.. tak si to vaz !

tpch

A potom si po 20 rokoch manzelstva najde rozbujaceneho milenca, nie?
Ked je rozbujacena, nech to vyburi radsej teraz ako potom. Samozrejme zavisi aj od veku, ten neuviedla.

alibi

ludia su sprosti.. vzdy chcu prave to co nemaju.. a potom ronia horke slzy za tym co mali..ale to uz je stratene.

skus mu navrhnut trojku:)

uuuuu88

Ako sa hovorí "až ked stratíš , pochopíš , čo pre Teba clovek znamenal" .. Tak radčej nepokúšaj šťastie . Ak ho Ľúbiš nič nemeň. Ale na tom , že pojdes s niekým iným vonku , na tom predsa nič nieje.. Kludne sa bav aj s inými a sama uvidíš ako sa to bude zaberať dalej

lost

"Má takýto vzťah ešte zmysel?"
ked s amusis opytat, tak asi nie :)

ale mal by, ak by si nieco robila (alebo mu povedala nech robi) proti tomu stereorypu.

aaaaach, 2 roky, ved to je tak kratky cas, ako ked si mzurknem okom... staci hodit do google "how to kill time" a nieco sa najde :)

ale si len ta ktora patri do skupiny vecne nespokojnych?
mas priatela - kolko ludi by za to dalo vsetko co ma.
ak ho stratis, budes zas pisat ze "preco som sama..."

proste a jednoducho, treba si vazit to co mas :) a ked uz ide do zleho, nerozmyslat kde je chyba, ked je uz lod takmer potopena... problem treba zachranit co najskor, to je ako s koroziou na plechu... proste ked to nechas zajst pridaleko, tak bude cena privysoka, ak nie nekonecna..

cize na tvoju otazku by som odpovedal - ano ma este zmysel, lebo este to nezaslo do bodu zlomu :)