Capillan vs. Bohar

Príspevok v téme: Capillan vs. Bohar
makarona

Ahojte.
Chcela by som Vas poprosit o pomoc, citala som vela dobrych ohlasov na Biohar a Capillan, ale chcela by som sa spytat, ktory je lepsi pre rast novych vlasov, resp. tych vypadanych. Mam ich velmi preriedene, nepotrebujem na dlzku, ale na nove vlasky. Budem rada, ked sa zapojite a poviete Vasu skusenost. Zdravi Vas Makarona :-)

makarona

No, uzivam kratucko Biosil a Capillan, zatial teda nevidim zmenu, zial, ani na nechtoch, ale dufam, ze sa to zmeni.

makarona

Talentmania - No, ja som si dala prave ten Capillan na vlasy a tiez ich mam mastne, ale verim, ze ked si ho dam do vlhkych vlasov a necham zaschnut, ako spomina mate,ze to bude ok. A urcite dam vediet. Citala som vela dobrych ohlasov na tieto vyrobky, takze verim, ze aspon trosku pomozu. Biohar som este neskusala, ale ak by nahodou Capillan nepomohol, tak ho chcem vyskusat. A Biosil je vyzivovy doplnok na vlasy, nechty a plet (asi 3-4Eura)a je velmi chvaleny na internete. Tak som velmi zvedava, co napisem o mesiac :-).

mate59

Capillan vlasy nemastí, určite nie,ja ho používam po umytí vlasov na mokro a nechám uschnúť.Mám jemné vlasy a s ním sú pevnejšie.

talentmania

Ahoj daj prosim ta vediet ako ti to zaucinkuje lebo aj ja by som nieco chcela este vyskusat teraz mam tbl revalid ale ten capillar vraj mastni velmi vlasy co je u mna velky problem lebo mne sa mastnia aj bez toho kazdy den si musim zmyvat vlasy.Teda neviem ci sa tak mastnia ale niekde som uz citala o nom.Ten biohar si si nekupila?A biosil je co?

[zruseny1]

makarona..ja si capillan nekupujem, iba chlapi z rodiny :D ale neviem, to je len taký môj pocit..čakala som vyššie ceny, pretože ohlasy sú na to dosť dobré

[zruseny1]

wow, práve pozrám na stránke irel-u, že tam majú dosť dobré ceny..som myslela, že to je drahšie :) asi iba v lekárni je to drahšie

mate59

ja používam Capillan desiatky rokov,od puberty. Je to dobrá kozmetika,podporí výživu vlasov,udržuje dobrý stav vlasovej pokožky, spevnenie vlasov, ale určite nie rast vypadaných vlasov, ani ich rast neurýchli.To, že mám vlasy i v mojom veku si myslím je dané geneticky a nie od capillanu.Na vypadané vlasy nič nepomože, jedine implantácia.Biohar nepoznám.