žiarlivosť?

Príspevok v téme: žiarlivosť?
citron

Mám vzťah s oveľa mladšou ženou. Som si istý, že je to obojstranná úprimná láska.
Chmáry mi robia naše nezhody. Ona si žije normálny život, pracuje, nadbiehajú jej kolegovia, zákazníci, pozývajú na kávu. Beriem to ako ok, je mladá, krásna, neskutočne jej dôverujem a cítim, že o nich nemá záujem. Ale čo je problém, ak by sa to mne stalo, v sekunde je scéna, nadávky, aj hodne sprosté, vyhrážanie rozchodom a podobne. Pritom nemá na to najmenší dôvod, to naisto viem, ved je to môj život a viem ako sa správam. Vadia jej myslím všetky ženy, včítane sestriných dcér. Dobre vie, že som jej verný a milujem len ju, ale aj tak s tým bojuje a nezvláda to.

citrin

Robíme to tak, veľa rozprávame, jedného sa zbavíme a do pár dní je to tu zas, ani nedokážem odhadnúť, čo je to vždy nečakané, dokonca jej vadilo, ked som šiel zo sestrou na kávu... kedže jej bolo blbé povedať, že žiarli na sestru, tak povedala, že jej vadí aj čašníčka..... nechodím už skoro nikam, vie o každom mojom kroku a...... Mám už svoje roky a viem, že je to tá naj. žena a keby takto nezmyselne nežiarlila, som najšťastnejší muž na svete..

jajka001_

chorobna ziarlivost je velka prekazka vo vztahu. ona si to mozno aj uvedomuje ze sa sprava nevhodne ale nevie si pomoct. mozno mala problem v minulosti, ak ju partner podvadzal, citi sa neista a neveri muzom. musite vela komunikovat, rozpravat sa o svojich pocitoch, byt k sebe uprimni a neklamat si. potom to mozno pojde.