Escapelle

jankaaaaaaaa

ked ti lekarnik povedal ze to mozes uzit , tak naco sa pytas aj tu? ludom co prispievaju na toto forum budes verit viac ako lekarnikovy?

jankaaaaaaaa

lenulienka: keby si si tak trochu precitala letak od roaccutane, mas tam spomenute lieky ktore nesmies brat.. a tiekotretam spomenute niesu, tak logicky ich mozes brat.. tak skus sa troska ponamahat. lenze ta tabletka po sa moze uzit len do urciteho casu od pohlavneho styku, takze pokial si sa ty dozvedela na fore odpoved bolo neskoro. keby si si vsak hned precitala letak, vedela by si to okamzite ci mozes alebo nemozes

el567

Zdravim, chcem sa spytat, ci je tu nejaka baba, co ma skusenost s ecsapelle..Vcera sa nam stala s priatelom nehoda,kondom sa zvliekol a vsetko vytieklo do mna. Do hodiny sme utekali kupit tabletku, ale myslim, ze som mala plodne dni...nemam pravidelny cyklus, tak to nemozem isto potvrdit..Ale chcem sa spytat? Je tu nejaka taka, co ju zobrala do hodiny a otehotnela?? Dakujem

odpovedam

ano, mozes to uzit, aj ked uzivas roaccutane. Dokonca je tusim v letaciku, ze pri uzivani roac. sa odporuca uzivat HAK, aby zena neotehotnela, lebo tazko poskodzuje plod. Nemalo by sa nic stat. Ak by si mala nejake pochybosti, napis do poradne na antikoncepcia.com - do dna by ti mali odpisat ;-)

Lenulienka.

Ja som si ju dala po 8 hodinách, ak už by si chcela vedieť... uchádza mi podstata celej tejto stránky keď sú tú takí ľudia, ktorí nepomôžu ale dajú si námahu pripomenúť že som to už písala. JA VIEM, že som to už písala, ale v CELEJ HISTORIÍ nie je nikto kto by sa o tom zmieňoval a keďže som sa odpovede nedočkala tak píšem znova. Už rozumieš???????