Az prilis velka laska od partnera

Príspevok v téme: Az prilis velka laska od partnera
..-..

MAM 38ROKOV,PRIATEL 40,SME SPOLU 15MESIACOV,AJ PO TEJTO DOBE MA PRIATEL NESMIERNE MILUJE A MNA TA JEHO LASKA NIEKEDY DUSI.ISIEL PRACOVAT DO INEHO MESTA,KAZDU VOLNU CHVILU MI TELEFONUJE,AJ VCERA NAPR.PRISIEL DOMOV POOBEDE A RANO ISIEL NASPAT DO ROBOTY NA POOBEDNU HODINU A POL CESTA VLAKOM.ZATIAL JE FINANCNE ZAVISLY NA MNE,KED BUDE MAT VYPLATU VSETKO MI VRATI,AJ NA FUSKE BOLA A UZ MI DAL NEJAKE PENIAZE CO MI DLZI.JE MILY,DOBRAK AZ PRILIS,NEVIEM NIEKDY MAM NA NEHO NERVY A CHCEM BYT RADSEJ SAMA.KDE JE CHYBA????

..-..

MOJ PRIATEL PODVODNIK URCITE NIE JE,LEN NA MNE VELMI LIPNE,MOZNO AJ PRETO ZE MU ZOMRELA MAMA,KED MAL LEN 9ROKOV...JA MU VIEM POVEDAT CO CITIM A MY SA VELMI VELA ROZPRAVAME,LEN NIEKEDY TO ON S TOU LASKOU PREHANA A AKO TU PISETE PRESNE POTREBUJEM TO ABY MI BOL TROSKU VZACNY A NIE ABY SOM HO MAL AKO NA TACKE......TO JE VSETKO,JA SI JEHO LASKU A DOBROTU VAZIM,LEN VSETKOHO VELA SKODI.

zahorak

daj pozor maj oči otvorene a pozor na peniaze podvodnici to tak robia požičet max 10 EURO POZOR §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§

elsa5.5

mala by si si vážiť že na teba priateľ myslí a má ťa úprimne rád to je v dnešnej dobe vzácnosť a jednoducho mu povedať že môže telefonáty obmedziť,ale nevidím na tom nič zlé...

peter25

Carie, ja sa nedivim, ze ta tu stretavam, ty sa rada stazujes na neskonale mnozstvo veci, rovnako ako tato pani. Petko nieje uchyl, Petko je normalny muz, ktory je narozdiel od vacsiny tu vyrovnany, a berie zivot taky aky je, nehlada furt dovody na pindanie a stazovanie sa. A ja zeny nebijem, taketo zeny bije osud sam...az ju ten nech, zas bude krakat, ze ju nikto nechce. To je ten dnesny obraz emancipovanej zeny v zmysle ''Ja chlapa nepotrebujem'' ale pockajte az sa pokazi nieco co chlap vie spravit, a hned je po emancipovanosti

bábätko444

Tak mu povedz - zlato nevolaj mi denne miliónkrát, znervózňuje ma to, nie som ten typ, ktorý si potrebuje vymeniť denne 10 smsiek. Ale ona nepovie nič a ide s tým sem na fórum. Pre Boha, ľudia komunikujte, hovorte, čo sa vám nepáči, z čoho máte nervy a ak je druhá strana chápavá tak to pochopí a poslúchne. Bože také je to jednoduché...

Carie

Petko Petko. Ze ta zas nachadzam niekomu nadavat a ze ma to u teba vobec neprekvapuje. A teraz chces uz dokonca bit babu. No pekne.

angela85

pozri sa este stale ste len na "zaciatku" vztahu. ked budete spolu zit budete spolu kazdy den. aj jeho to po chvili prejde, mozno ta prvotna zalubenost u neho trva trochu dlhsie. neskor budete radi ze ma kazdy svoje konicky a budete s radostou chodit do prace relaxovat.
je dobry a zalezi mu na tebe a boji sa byt bez teba aby ta nestratil, len davaj pozor aby to neprerastlo do prilis velkej ziarlivosti ci niiecoho ineho

tpch

Kazdej zene sa casom znechuti magor, co sa pre nu obetuje. S takym zavazim na krku sa neda zit. nema to absolutne nic spolocne s agresivitou vo vztahu, nejake bitky s tym nemaju nic spolocne. Ked chlap ukazuje zene sustavne, ze je pre neho modlou a obetuje vsetko pre nu, prestane si ho vazit.
Treba sa vediet urobit niekedy aj trochu vzacnym, pani...
Alebo mi chcete tvrdit, ze je pre vas idealom mat zenu-stihacku, ktora vam v jednom kuse vyznava lasku? Utekali by ste kade lahsie, a netvarte sa, ze nie.