Cerveny nos (zena)

StanleyH

chod di dat vypalit cievky v nose, na klinike lekarsej kozmetiky ti radi poradia ako s tym dalej. Toto je jedina moznost ako sa toho zbavit... Ale uz je leto takze to nechaj na zimu ked nebudes mat opaleny nos

ayvi

ja to mam tiez a v rodine mame dedicne srdcovo-cievne choroby uz po niekolko generacii...je to dost blbe lebo ten nos ani make-up poriadne nezakryje :(

- mira

Monika, nos je ukazovateľom, v akom stave máme srdce. Ak je červený a opuchnutý, je rozšírené a oslabené srdce. Na príčine sú aromatické a povzbudzujúce látky, chémia, lieky, cukor, ovocie a tuky a priveľa tekutín, hlavne sladkých a chemických.
Všetko toto by si mala vynechať a zamerať sa na obilnú stravu so zeleninou. Náprava trvá dlhšiu dobu, pretože telo sa bude čistiť celé, nielen srdce a nos, takže sa to oplatí. Tuk by si mala začať jesť až po asi 2-mesačnej prestávke, a to vo forme semienok a občas malé množstvo panenského oleja do jedla.

zuzinka 20

moze to byt aj vysoky tlak,a lebo srdcova nedostatocnost,alebo rasacea, cize ruzienka,ale to by bolo uz aj nieco vazne pridruzene k tomu si myslim.
Inak ja to mam tiez ..aj na fotkach a je to fakt zvastne..nedalo by sa to laserom nejako potlacit, ze by sa vlastne tie zilky stiahli?..inak po alkohole to ani nehovorim, uplne opuchnuty a cerveny ze des..

opuchnuta

presne :D:D ale je to hrozne. vobec neviem co stym mam robit. Ked pozeram nejakej fotky.. tak som vzdy taka nestastna z toho ..