par otazok

mriezka

Prezradím Ti tajomstvo :). O ňom možno nevedia ani muži. Ale pre muža je na žene najpríťažlivejšie zdravie. Je to dané od prírody: zdravá žena plodí zdravé potomstvo a dokáže sa oň postarať. A jedným z najdôležitejších kľúčov k zdraviu je jedlo. Je ľahké hovoriť, aby si sa nebála jesť, ja viem. Ale možno je čas zvážiť, komu sa chceš páčiť. Ženám, alebo mužom. To ti viem celkom určite zaručiť, že vychudnuté ženy mužov vôbec nepriťahujú.

silvus28

môj jedálniček, čo jedávam.
ovocie, zelenina, nízkotučné syry a jogurty, tvaroh, ricotta, káva s mliekom, celozrnné výrobky (chlieb, pečivo, vločky...), semienka, orechy, kuskus, ryža, pohánka, ryby a chudé hydinové mäso...sladím len sladidlom, soľ používam tú pre kardiakov so zníženým obsahom sodíka...to je asi všetko

mathilde

anorexiu som prekonala cca pred 2 rokmi, ale z jedla stale strach mam, nesmiem prekrocit mieru a ak to nahodou spravim, musim ist plavat alebo zabehat si. ak by som nesla mala by som depresivne stavy z toho ze priberiem.
potravin sa bojim niektorych, ostatne mi taky problem nerobia. konkretne co nemozem jest: maso, maslo, syry, sladene napoje, polotovary (hlavne take ako sackove polievky), orechy, ovocie (zda sa mi take ulepene a presladene, napriek tomu ze je urcite zdravsie ako napr cokolada ktoru si doprajem).
pribratia sa strasne bojim. nie som nejak velmi vychudnuta ani nechcem byt, ale ak by som pribrala co len trosku muselo by to ist hned prec
rada pokecam na temu ppp, ak ma niekto zaujem :)
matilda.blinda@gmail.com

sway.

ALice 29 ja som mlada,ja jem vsetko. A jedalnicek zdravej zeny? 3dcl dobreho vina k obedu a na veceru :-)plus tequila a pivo pred sportom..ale vazne.Ja jem ako kedy,dolezita je rutina a moja je napr rano celozrznny rohlik,desiata ovocie,acidko..obed cokolvek je v jedalnicku restauracie,olovrant jogurt,vecera syr so zeleninou.Excesy ako KFC mimo nepocitam.Inak telo je krasne,ked sportuje,treba zit naplno a tesit sa z kazdeho krasneho momentu,potom sa to odrazi aj na vyzore.Mne to pride uletene takto sa tyrat :-)

nikola KE ked ja som sprosta,tak ti poslem foto ako vyzeram a preto moje rady.Nemam 40kg ani z daleka a pritom nadhera,svaly,kazdy pohyb sarmantny;-) Ale ty nepochopis,potrebudes byt ochabnuta nezdrava vizla nato aby ti cvaklo.Neviem co by presvedcilo tvoj chory nazor nato,ze tvoja cesta je ok ;-)Ale je to tvoj vyber,enjoy!