Stratila som objem vlasov - ako ho získať späť?

Príspevok v téme: Stratila som objem vlasov - ako ho získať späť?
black_sweet

V posledných 4-5 mesiacoch mi dosť vypadávajú vlasy, nie je ich zas toľko že by som mala niekde na hlave miesto bez vlasov, ale stratila som už skoro viac ako polovicu môjho pôvodného objemu. Neberiem žiadne lieky, nemenila som stravovanie. Jediné čo ma napadá - spávala som 6 rokov v cope (doteraz to bolo v pohode) a menej často som sa česala. POradíte? Nejaký doplnok z lekárne alebo ničo čo by mi pomohlo.

talentmania

Skus zinok,selen,magnezium tiez by malo pomoct. Posilni imunitu a treba vela orechov alebo mandli ale tak aj mne co to padaju ale treba vyskusat uz cokolvek:D))

lulululo

keby som uzivala iba ten zinok z lekarne nepomohlo by iba to? kadernicka mi ho poradila ze proti vypadavaniu....nemam tolko peniazov na vyhadzovanié :(

lucia2111

kazde rano ako tam pisu, si to tak vtieram do pokozky vlasov a raz za tyzden tu masku s hodinovym posobenim. Uzivam to pravidelne, nech to ma efekt

lucia2111

tu je stranka odkial som objednavala prvy krat:

www.001shop.cz

no platbu som uskutocnovala cez cesku znamu kedze nezasielaju na sr, zaslali jej a potom mne...

no teraz som nasla ten isty vyrobok na EBAY a vyjde ma cca 13 eur, pevne verim, ze sa nejedna o nejaku napodobeninu, ale snazila som si to overit aj od hodnotiacich (nahodne to bol slovak-a ze to zabera) , takze asi to nebude "fake"..zatial mi to este neprislo.

ale je na tom vsetko fajn ze je to vsetko prirodne, ziadna chemia, pretoze mne kozna najprv predpisala NEOCAPIL, ale ked si to zadas do googlu a precitas recenzie ze to sposobuje depky a padanie sa casom este zhorsi,,tak urcite by si si to s chemiou rozmyslela. :)

lucia2111

black_sweet: mala som presne tento istý problém a bola som z toho už zúfalá, kedysi brutálne husté vlasy sa zmenili na nepoznanie, padali a padali (pripúšťam, že aj s nervozity, zmeny prostredia a tak), no príčina ma nezaujímala, padanie som chcela zastaviť, hocikedy som si presla rukou vo vlasoch, dost mi ich zostalo v dlani, nehovoriac o tom, ze som ich stále nonstop "oberala" z oblečenia...

vyskúšala som obyčajné kapsuly lacné VITALON C od DIXI, zobrala som dokonca 2 balenia, no bez výsledku...

začala som brať ZINOK vo forme tabletiek, beriem ho pre istotu az doteraz...

ale aby som sa uz dostala k pointe co mi zabralo a chvália to mnohí dalsi ludia je vodicka SHATONE od Shahnaz Hussain, tento vyrobok pochadza z Indie a je cisto prirodny... kedze som presla roznymi vysetreniami ci padanie nesuvisi s nejakou chorobou (stitna zlaza, ocna vada atd.)-zistili ze nie, tak som sa rozhodla pre to SHATONE, je to sice drahsie, objednavala som z ciech, vyjde to balenie asi 35 eur a vydrzi cca 2-3 mesiace, padanie po 3 tyzdnoch zacalo ustupovat a teraz si na tie problemy ani nespominam, doberam prve balenie a objednavam si dalsie... popri tom pouzivam masku na vlasy raz za tyzden tiez od Shahnaz Hussain a ta sa vola SHACARE. Vlasy ako keby maju povodny objem, nepadaju, su zdravsie...fakt odporucam... keby chces dalsie info kludne sa pytaj :)

Annika1987

Takisto riesim podobny problem, zvysene vypadavanie vlasov. Dostala som v lekarni pripravok Dermax, su to kapsule. Lekarnicka mi povedala, ze aj ona sama ich berie a ze jej to pomohlo. Odporucane davkovanie je 2 kapsule denne, ale ona povedala, ze jej staci 1 denne a funguje to. Tak to skusam a verim, ze aj mne to pomoze. Ja takisto neviem o dovode, pre ktory by mi mali vypadavat. Jedine ak stres. Ale pojdem pre istotu aj k lekarke na vysetrenie stitnej zlazy. A prejdem z chemickej farby na hennu. A prestanem vlasy fenovat. :)