silikónové prsia

Príspevok v téme: silikónové prsia
sima225

Nazdar baby,pred nedavnom som schudla 20kg,moje prsia boli vzdy vacsie,neboli najpevnejsie,ale bola som s nimi spokojna.Teraz ako som schudla je to onicom,takmer stale musim mat podprsenku,inak sa necitim dobre a co sa tyka intimnych veci s manzelom,tak mam dost problem.Preto som sa rozhodla ist na operaciu a mozno nielen prsia spevnit ale si dat aj silikon - na taku velkost 2.
Mal tu niekto takyto problem?Vedeli by sme mi doporucit nejake centrum?na slovensku alebo v ceskej republike?
Dakujem vopred vsetkym
Sima

maria1113

sima, hlavne sa neurážaj, ja som to nemyslela v zlom, tu ti málokto odpíše k tejto problematike, pretože sa to rieši tam, kde som ti povedala. Ja sama mám silikony, bude to už pol roka, som spojná, mám dve deti. Kľudne napíš, baby ti poradia, však stále pribúdajú nové a nové a všetky majú obavy pred opkou, ja som tiež mala, ale neľutujem svoje rozhodnutie. Bola som doslova závislá a každodenne sme si písali s babami, ale tie baby, ktoré tam chodili, tak už prestali, už pomenej píšu.

sima225

TU TEMU SOM VIDELA,LEN TAM SA UZ RIESIA VECI DOST DLHO A PREDSA SI VACSINA LUDI CITA HLAVNY PRISPEVOK OD AUTORA.
KONIEC KONCOV NIKDE SOM TU NEVIDELA PRAVIDLA,KTORE HOVORIA,ZE NEMOZEM ZALOZIT PODOBNU-ROVNAKU TEMU.
DAKUJEM!!

maria1113

Milá sima225, neviem, načo si založila túto tému, keď nižšie je téma "silikónové prsia", ak máš problém, tak sa pýtaj tam a nezakladaj zbytočne ďalšiu tému.