Farba na vlasy

Príspevok v téme: Farba na vlasy
Silvika15

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať že kedy sa môžem najbližšie farbiť ked som bola farbená v polovici júna kaderníčkou po trištvrte roku ?

Trošku sa bojím aj si znovu farbiť vlasy pretože som si pre trištvrte rokom davala Palette farbu a dosť mi z nej vlasy vypadali, len už mi dosť odrastali tak som sa rozhodla dať si ich znova zafarbiť v polovici júna. Lenže farba nieje taká akú som si predstavovala, chcela by som tmavo hnedú nie gaštanovo-hnedú.

žužulienka

Ak ti vypadali vlasy z palette tak si ju urcite nedavaj, pretoze tam vznikla nejaka alergia,ale ak po tejto farbe co mas teraz nemas ziadne problemy mozes si kludne znova nafarbit,len pouzivaj balzamy ,to setri vlasky :) viem o tom svoje ucila som sa to 5 rokov :D

Kajka234

veru ja tiez, milujem ten pocit ked mam nafarbene vlasy :D

Silvika15
nedavaj si uz Palette tie su najhorsie zevraj... taze kludne tu loreal radsej :)

Silvika15

Pôvodnú farbu mám takú hnedú, začala som so šamponom v sačku, to vydrží len par zmytí a potom som skusila farbu raz doma, raz u kaderničky a potom azse doma Palette no a po nej mi začali vypadavať.. tak som prestala lebo som sa bala.. mala som to už dosť odrastené ale nebol to až taký rozdiel ako napr. pri blond farbe. teraz som chcela skúsit Loreal Sublime Mouse, tam sa mi páči taký odtien že Rýdza tmavá hneda, ...ako stvorená pre mna :-D .. lebo nechcem čiernu ale také niečo kusok ku čiernej.. taku tmavo hnedu :-)

jankaaaaaaaaa

ja tiez tak ze len pocitam kedy ubehne aspon mesiac aby som si uz mohla farbit vlasy :D niekedy nevydrzim :D

Kajka234

aku mas svoju povodnu farbu vlasov? a jasne ze to bude pre vlasy zle, farba je zasah do vlasov takze ked si ich nafarbis musis sa o nich potom dobre starat. inak zavidim ti ze si vydrzala tristvrte roka si nefarbit :) mne ledva mesiac prejde a uz kupujem novu farbu a davam na hlavu :D akurat teraz si idem dat pauzu ta som zvedava do kedy mi to vydrzi :)