Chemlonové vlasy

Príspevok v téme: Chemlonové vlasy
anonymný

prosím o radu.začali sa mi strapatiť vlasy od korienkov, len čo si prečešem korienky vlasov, za chvíľu ich mám znova strapané, vyzerá to ako chemlon, poraďte mi prosím čo na to, donedávna som s tým problém nemala, myslím, že sú zničené od farbenia, mama mi ich zle pred 2 mesiacmi nafarbila a tak som si to musela dať na druhý deň znova nafarbiť, zrejme to už bola na vlasy veľká záťaž, používam aj balzám na vlasy na poškodené vlasy, nepomáha, balzám si po umytí nezmývam, tak by to bolo ešte horšie.

Aljaška

ahoj ja mám podobný problém-vlastne už nie ale chápem to je to ťažké chodiť takto. Ja som vyskúšala všetky šampony na suché a poškodené vlasy ale nič nepomohlo. Od vtedy ako som začala používať iba prírodné netestované na zvieratách a čo neničia prírodu šampony hned bolo po probléme. Pretože ak si uvedomíš tie látky ktoré vytvárajú penu sú škodlivé na vlasy aj pre prírodu. Používam šapon aj balzam ALVERDE . Uff som taká šťastná že tu jedna baba vypísala všetky testované na zvieratách pretože je to iba samá chémia ktorá ničí a poškodzuje vlasy. Tieto šampony si kúpiš v DM drogerii. Aj keď zo začiatku ma to štvlalo že prečo sa ten šampon nepení ale napokon konečný výsledok fakt úžasný. Proste prídem a všetci sa ma pýtajú že či som si podstrihla vlasy a či som bola u kaderníka.

pandorica

VYskúšaj zábaly z olivového oleja.Trochu si zohrej ol.olej, aby bol vlažný, ponatieraj si s ním vlasy, zabal do igelitu, potom ešte do uteráka a aspoň hodinu, môžeš aj dve tak vydrž.Potom to poriadne umy.Urob to aspoň 3x, malo by to pomôcť

anonýmny2

Prosím o radu mám chemlonové vlasy , keď si ich umiem a uschnú za chvíľu sú zase chemlonové . Nefarbila som si ich ani raz . Neviem čim to je ale nemala som ich vždy chemlonove.Ani kadernička mi nevie pomôct. Tak prosim keby ste vedeli o niečom ako by som sa mohla zbaviť chemlonu na vlasoch poradte ďakujem.

nathália08

no vieš,ty sama musíš zistiť aké množstvo je potrebné na tvoje vlasy-napr,včera som to trochu prehnala,a dala som si aj na ofinu,bola dost mastna,ale ostatné,boli ako vyživené.
Tiež so predtym používala kokosovy olej-ale skušala som zatial iba na suché vlasy,a robil mi dobre.Tak skús tento si dať na vlhké vlasy.

marionette

ale počula som, že olivový olej má veľké molekuly, že sa nedostane do vnútra vlasu. Ked som bola u kaderníčky, povedala mi, že tie pramienky, čo mám úplne biele sú už mrtve vlasy, to som nejako nepochopila.. už sa s tým nedá nič robiť?
nathalia nemala si potom tie vlasy mastné od olivového? ja si dávam skoro každý deň kokosový a mám ich dosť mastné, ale ja sa na to nemožem pozerať ked sú suché a zničené, tak ich radšej stále mastím...

nathália08

no ja tiež som mavala tento problém,a vyskúšala som naozaj všeličo-teraz som si napr.začala na vlasy,po umytí,a kondicioneru davať do mokrých vlasov za 2 lyžičky oliv.oleja-robí mi to dobre,a vlasy vyzerajú zdravšie.
Možno by stačil aj obyčajny,neviem-ja mam už tak dlho olivovy.Vyskúšajte.

blondula

marionette.....nie,ja som ich az tak znicene nemala,len asi od polovice po konceky.vysusene a rozstiepene a nevyzerali pekne... nestudovala som co vsetko ta Nivea ma,ale normalna klasicka v tmavomodrom obale.naozaj som mala vlasy rano velmi pekne.az som sa divila.... :D

marionette

Blondula a tá nivea neobsahuje veľa parabénov? Ja mám tiež strašne krepové a chemlónové vlasy z farbenia na blond. Olejujem každý deň,ale po umytí a vyfúkaní sú fakt strašné, na žehličku môžem zabudnúť.

blondula

mne jedna Polka poradila raz na moje suche roztiepene konce vlasov,aby som si vecer do nich vmasirovala obycajny modry krem Nivea,dala sacek na hlavu,uterak a nechala cez noc.ale velmi vela !!! ja som vravela,ze ked si musim aj hlavu umyt,nebudem rano stihat do prace.a ona ze NEUMYVAT !!! bola som sokovana,ze budem mat mastne vlasy :DDD ale cuduj sa svete,vlasy som mala znova krasne a ani naznak,ze som na ne minula skoro celu Niveu :DDD takze skus ....