nevera, o ktorej som sa dozvedela až dnes

Príspevok v téme: nevera, o ktorej som sa dozvedela až dnes
Amdrea

Dobrý deň, mám 18 rokov, a za sebou 2 a pol ročný vzťah, ktorý bol úžasný.. od prvej chvíle, čo sme sa stretli tam bola neskutočná iskra, chémia, klapalo to, bolo to dokonalé..začalo to nevinne, ako \\\"puberťáci\\\" ale prerástlo to do niečoho veľkého. Každú chvílu sme trávili spolu, mali sme spoločných kamarátov, záujmy, vždy sme sa vedeli o všetkom porozprávať, rozumeli sme si..preto si neviem vysvetliť, jeho zlyhanie.. Všetko začalo, keď minulý rok v septembri odišiel na vysokú školu. Bola to zmena, ale zvládali sme to. Začalo mu však vypisovať iné dievča smsky, viacmenej nič vážne \\\"držím ti palce na skúške\\\" a pod.. nikdy mi však o tom nepovedal, videla som aj ja že jej píše \\\" dneska sa neuvidíme, lebo idem domov, pekný deň ahoj\\\" ..neprikladala som najskôr tomu veľký význam, ale ona proste do nás zasahovala stále....stále niečím, chvíľku dala pokoj, a chvíľku zase niečo.. a on mi o nej nikdy nepovedal..vždy som na to prišla sama, že boli spolu vonku ako partia kde bola aj ona, alebo tak..nikdy to nepovedal sám, alebo mi klamal, že sa s nou nestretol, a potom som zistila, že s ním bola, a takto sa to opakovalo celý polrok..klamal mi o nej, ked som na to prišla mi sluboval, že už to nespraví, zase klamal, zase sluboval...ked ma oklamal naposledy že s nou nebol a bol..už som to nezvládla. Rozišla som sa s ním. Keď sme sa včera rozprávali, tak sa mi priznal, že ešte v Novembri minulého roka, keď bol opitý, tak sa s ňou raz bozkával, .. ale vzápätí si spomenul že nemôže, že má mňa, tak aj jej povedal že má frajerku atď..Potom mi povedal, že si uvedomil že to bola chyba tak sa jej vyhýbal, tvrdí mi, že pre ňho nič neznamená, že to bol proste skrat, ospravedlnil sa mi asi tisíckrát, je mu to ľúto, hovorí že miluje len mňa, že ja som jeho láska a nikoho iného nechce. Vraj mi klamal preto, lebo on vie, že mu je ukradnutá, a nechce aby som sa zbytočne trápila. Mám v hlave zmätok, strašne ho ľúbim, ale už ma toľkokrát oklamal... Nič nebolo na ňom a našom vzťahu zlé, len toto klamanie ak išlo o ňu :( Vôbec neviem čo mám robiť, či mu to mám odpustiť alebo nie. Najhoršie na tom všetkom je, že on do školy bude chodiť aj budúci rok, aj potom, aj potom.. a ona tam bude stále tiež niekde v jeho blízkosti.
ďakujem za seriózne rady a názory

mayusa

xy:) - ako ze bozk nie je nevera??? Ano ak ti babka,mamka blahozela k narodkam tak to je bozk na licka... normalka ale ak sa niekto(pozor zadany) z niekym bozkaval to je VELKY VELKY rozdiel... aspon pre mna...a sice kazdy to vidi inak

xy:)

aka nevera?? bozk nie je nevera. ked ta dokazal oklamat niekolkokrat a dlhodobo, dokaze to zas, vypoveda to o jeho charaktere.

Excita

Chlap urobi len tolko, kolko mu sama dovolis... keby si sa s nim rozisla hned po prvom klamstve, mohla by tam byt mala nadej, ze sa uvedomi a nezopakuje... ale NIKDY, a to si dobre zapamataj, NIKDY sa nezmenis chlapa, ktory si uz dovolil oklamat ta viacnasobne. A "klamal preto, lebo mu bola ukradnuta, tak aby som sa netrapila." - no je to alibista paradny ! Ja na tvojom mieste beriem nohy na plecia...

realistka

ach baby, práve preto sú chlapi takí sviniari, lebo si ich tak učíte..prečo dávať šancu, spraví to aj tak znova...všetko im tolerujeme,a potom to tak vyzerá,myslia si,ze sme handry...keby to baba urobila chalanovi jeho ego by mu nedovolilo dat jej sancu, tak preco to robite vy?

mayus

ked to urobil raz moze to urobit aj viackrat... tazko povedat ale uz by som asi neverila:(
Presne tak ked ta miluje neoblizoval by sa s nejakou 'muzatkou',,,,

milovna

hahaha toto je pribeh,ktory sa mne stal :-D smejem sa teraz na tom pretozesom bola vo veku ako ty.no proste taktiez sme mali partiu kde bola aj ona.stale sa nam vtierala,bolo vidiet na nej ze je to jej idol(moj partner)ja som typ ziarlivej osoby,tak som na nu ziarlila,aj ked vyzerala ako chlap.bola to moja kamoska s ktorou som sa rozpravala a aj rozumela.vzdy mi tvrdila ze by s tymk mojim nikdy nemohla byt,pretoze je to jej taky naj.kamos a on mi tvrdil ze jemu sa vobec nepaci a bla bla a co sa stalo?po 3 rokoch sa stalo,ze bol opity a siel bezo mna s partiou do takaj krcmy a ak odchadzali tak sli domov len oni sami dvaja a ona picka ho pozvala k sebe domov aby si pozrel autobusovi rozpis,pretoze to bolo uz nadranom a zacali sa spolu olizovat a este ktomu sa aj vyspali.nastastie sa mi hned na druhy den priznal s tym aj ked som ho nutila sa priznat,pretoze som mala blbeho tusaka.som stastna ze som sa nanho vysrala!!mam muza s ktorym som stastnejsia ako s nim.a rada?tazko povedat,pretoze si mlada a v takom mladom vztahu sa toho este stane :-) ide o to,ze davaj si na take veci pozor,aj ked to bolo len olizovanie,ja by som nedokazala byt nadalje s clovekom ktory ma podviedol a to je jedno co to je.ak ta miluje,ma ta mat vzdy v hlave.sorry ale moj nazor.tolko muzov je na svete :-Dvela stastia a to ze ta miluje to nic neznamena.aj on ma miloval a vidis co mi spravil.

sweet_lolitta

nevera = bozkavanie s inou? prosim ta, u neho slo podla mna len o chemiu, proste to zaiskrilo medzi nimi a myslim, ze o nic viac nejde, inak by sa s tebou rozsiel a nechcel ta spat.

User_37597

klamar klamara neoklame.to si mu mala uz davno povedat.
a keby mu odpustis tak mi ver ze zas by ta klamal a zas by doslo k tomu skratu ako on povedal.moja draha ser na neho nestoji za to.je to klamar a uboziak kt sa snazi vsetko zle len zahladit.a to este mozno nevies o dalsich veciach kt stvaral.ak ma jedno tajomstvo,urcite ich bude viac

whee_ee

Vzťah ale nie je detská hra, v ktorej sa majú dvaja doťahovať a mstiť sa navzájom... Na vzťahu treba pracovať, a pokiaľ mi na ňom záleží, tak sa budem snažiť a budem konať tak, aby som neskôr neľutovala, že som neurobila nič pre jeho záchranu. V tomto prípade sa podľa mňa ešte zachrániť dá, myslím, že sú oveľa horšie veci vo vzťahu, poprípade keby to bolo opakované... Tiež by ma to bolelo, ale každý robí chyby, navyše v mladom veku... Je to ale na posúdení danej osoby, či chce do toho ísť, alebo nie. Treba sa riadiť srdcom, aj ked určite nezabúdať aj na rozum... Nechať si to uležať a rozhodnúť sa s chladnou hlavou. Premyslieť všetko, nepozerať na to celé len zo svojej strany, ale aj z tej druhej, snažiť sa pochopiť jeho konanie, prehodnotiť, ako by sme sa my zachovali na jeho mieste, keby k niečomu takému došlo a podobne. Podľa mňa na takéto otázky sa odpoveď na fore nájsť nedá, treba ju nájsť v sebe.